Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Japonia sau locul unde m-as muta

Haralambie

Postări Recomandate

Inca sunt in Tokyo, maine imi inchei calatoria de aproape 4 saptamani. Fascinanta tara. Doar aici am vazut Accuphase si Esoteric si Mark Lenvison insirate pe rafturi, cum sunt Grundigurile la noi.

Unul dintre jazz barurile vizitate, unde am avut si voie sa inregistrez o perioada. Din pacate, sunt restrictivi cand vine vorba de fotografiat.

post-174771-0-11343800-1501068241_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

2

• Ovidanie

1

Top autori în acest subiect

Restrictii la fotografiat pe stradă sau in cafenea? Nu am ajuns in Japonia dar am inteles ca sunt amabili si permisivi cu turistii.

Link spre comentariu

Salut,

Pe strada faci ce vrei. In magazinele mici mai de nisa, este fotografiatul interzis. Spre exemplu, in Ginza, era un butic Nikon de antichitati, unde niste aparate ajungeau la sume de 10K Euro. Acolo a fost fotografiatul interzis.

De regula e OK sa-i intrebi. Nici la Disk Union nu stiu daca as fi avut voie sa fac poze peste tot, i-am intrebat dinainte daca pot si la ce vreau eu sa fac si a fost OK.

Amabili sunt indiferent cred, doar ca nu prea se descurca cu engleza mai deloc. Deseori foloseam Google translate ca sa ne intelegem.

Editat de Predator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări