ciup Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 Am un monitor nu stiu ce marca ii ca nu scrie nimik pe el dar se vede in ceatza care ar fi problema ? ii recuperabil ? Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 probabil ai lipsa focalizare(soclu,trafo).incearca sa umbli la potentiometru de focalizare sa vezi daca se modifica cevade ce nu postezi la depanare? :yawinkle: Link spre comentariu
ciup Postat Mai 27, 2007 Autor Partajează Postat Mai 27, 2007 Eram in dilema in privinta faptului unde sa incadrez topicul , daca ii vreo problema poti sa il muti , mersi de sfat oricum o sa incerc , dar totusi mai am o intrebare , daca umblu al potentiometru in stare de functionare poate afecta functionarea computerului adica daca is shanse sa provoace vreo problema . Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 nu afecteaza cu nimic compu,important e sa umbli cu atentie sa nu pui mina unde nu trebuie Link spre comentariu
ciup Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 L-am desfacut dar nu am gasit nici un potentiometru asa cum stiu eu ca arata un potentiometru normal.Este cumva vorba despre zona din capatul ecranului unde se subtiaza si sunt mai multe inele reglabile aliniate (asemanator unui cifru nu cu cifre ci cu dinti). Link spre comentariu
Blind Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 O poza face cat o mie de cuvinte.... Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Potentiometrul de focalizare se afla pe transformatorul de linii. Cel de sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum