Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Edelstein LCD 32EA400

Postări Recomandate

junkul tot gunoi e

dupa ce ma chinuit atat ,nu am reusit sa,i rezolv sunetul pe partea de tuner,pe hdmi merge corect,dar pe tuner se intrerupe la cateva secunde,daca il dau pe secam nu se mai intrerupe dar are un zgomot ca si cum ar fi putin dezacordat,bineinteles ca imaginea nu e ok,daca il dau pe pal sau auto intrerupe,daca il dau pe bg sau auto intrerupe,pe norma dk nu merge,daca il dau pe i si fac putin acord fin ,merge aproape perfect ,dar daca schimb canalul nu mai are sunet......i.am schimbat filtrele fuss,degeaba,cu 3 softuri diferite face la fel,personal banui procesorul,sau ceva condesatori smd ,greu de identificat,tensiuni final audio ok,stby-mute 5v ,alimentare 12v ,tunerul e doar analog si e doar tuner nu si cale comuna,filtre de sunet gen 6.5mhz 5.5mhz 6.0mhz nu are ,imaginea e corecta ,ceva idei ?

am zis sa caut un modul bistandard (de tras in banda) si sa incerc poate il pacalesc

sa schimb tunerul? nu cred sa aiba vre.o influenta,imaginea e perfectå

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări