sin Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) rog pe cel ce detine sau a reparat un astfel de invertor de sudura, sa-mi spuna si mie ce valori au cele doua rezistente inseriate din partea de sus, albe, de vataj...multumesc anticipat! Editat Iulie 25, 2017 de sin Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu cred ca gasesti schema la asa ceva, rezistentele cred ca sunt de valoare mica, le desfaci ca sunt cimentate si le masori pana la jumatate ca sa deduci valoarea exacta Link spre comentariu
sin Postat Iulie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 sunt, adica erau cimentate, deoarece nu mai sunt la locul lor...poza este luata de pe net de la un italian care tot asa s-a chinuit cu masuratoarea lor, deoarece erau gresit inscriptionate, el le-a pus de 3,3k pe amandoua, dar am vazut ca se incing rau de tot...aparatul in schimb, functioneaza cu acele valori! Link spre comentariu
Vizitator scr Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Valoarea este corectă 3,3k ,e normal sa se încingă.Cauta cu un watt-aj cat mai mare 10-20 watt. Link spre comentariu
sin Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 le-am lasat la 3,3kohm, valabil si pt altii care dau de acest defect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum