Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema expresor

ionutz1971

Postări Recomandate

Buna ziua..am un expresor Electrolux model EEA260 si am doua probleme la el..prima, dupa ce fac jumatate de cana de cafea pierde presiunea pe la garnitura unde se aseaza cupa si curge apa pe acolo...a doua problema, timpii de umplere sunt mai scurti dupa ce am umblat la sita pe unde curge cafeaua ( este un fel de surub cu arc acolo si din cate mi-am dat seama el regleaza timpul de curgere)...ma puteti ajuta cu remedierea?...multumesc

post-175890-0-92725900-1500979817_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1971

5

• bobinatorul

1

• mihai1979

1

• laurentiu333

1

Cam a r fi timpul sa cauti o garnitură noua . 8 ani de zile e cam multișor...saracul material din care e făcută cam a avut de suferit . Despre sita.... vezi sa nu fie înfundata . Parerea mea ...

Link spre comentariu

Incearca aici http://eshop.tsgrup.ro/redirect/https://shop.euras.com/geraetesuche_ma.php?modselect=1001616&artgroup=5503000000&&vgl=1&g7=3131656N

Sunt multe compatibilitati cu privire la schimbul de piese dupa cum vezi este de AEG.

Pune o poza cu garnitura si cotele poate am ceva compatibil.Pe langa curatarea sitei n-ar strica sa-i faci si o decalcifiere daca zici ca ai debit mai mic.Cu rasnirea si dozarea cafelei presupun ca esti obisnuit daca il ai de 8 ani.

Link spre comentariu

dimensiuni :

interior 50 mm

exterior 62 mm

grosime 6 mm

partea de jos a garniturii este plata iar partea de sus semirotund

In zona incercuita este un surub cu arc ...nu stiu ce rol are dar am umblat la el si nu am mai stiut cum trebuie reglat

post-175890-0-91295600-1501179261_thumb.jpg

post-175890-0-90760500-1501179271_thumb.jpg

post-175890-0-34154600-1501180014_thumb.jpg

Editat de ionutz1971
Link spre comentariu

Acel arc trebuia sa aiba in capat o bila.O mai are? Poate aramas blocata jos, din cauza cafelei.

Surubul trebuie stans complet, e un fel de supapa.Faceti-i o spalare cu SANO-antikalcar pentru electrocasnice,

500 ml,cam 8 lei, aveti instructiuni pe ambalaj.Succes!

Link spre comentariu

nu are bila ..este ceva conic prins de arc ....am strans surubul la maxim si parca merge ceva mai bine ...am facut din carton o garnitura pe care am pus-o sub cea de cauciuc si nu a mai dat pe afara ...asta pana reusesc sa gasesc o garnitura buna...o sa incerc sa fac si spalarea cu SANO...multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări