ionutz1971 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Buna ziua..am un expresor Electrolux model EEA260 si am doua probleme la el..prima, dupa ce fac jumatate de cana de cafea pierde presiunea pe la garnitura unde se aseaza cupa si curge apa pe acolo...a doua problema, timpii de umplere sunt mai scurti dupa ce am umblat la sita pe unde curge cafeaua ( este un fel de surub cu arc acolo si din cate mi-am dat seama el regleaza timpul de curgere)...ma puteti ajuta cu remedierea?...multumesc Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Trebuie curatata garnitura sa nu fie zat...,daca se pune mai multa cafea in cupa va curge mai incet,daca e mai fina macinata cafeaua va curge mai incet... Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Iulie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 Folosesc aceelasi tip de cafea de 8 ani de cand am expresorul si nu am avut probleme..garnitura este curata nu are mizerie pe ea.. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Cam a r fi timpul sa cauti o garnitură noua . 8 ani de zile e cam multișor...saracul material din care e făcută cam a avut de suferit . Despre sita.... vezi sa nu fie înfundata . Parerea mea ... Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Iulie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 am cautat sa cumpar una noua dar nu am gasit Link spre comentariu
bobinatorul Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Incearca aici http://eshop.tsgrup.ro/redirect/https://shop.euras.com/geraetesuche_ma.php?modselect=1001616&artgroup=5503000000&&vgl=1&g7=3131656N Sunt multe compatibilitati cu privire la schimbul de piese dupa cum vezi este de AEG. Pune o poza cu garnitura si cotele poate am ceva compatibil.Pe langa curatarea sitei n-ar strica sa-i faci si o decalcifiere daca zici ca ai debit mai mic.Cu rasnirea si dozarea cafelei presupun ca esti obisnuit daca il ai de 8 ani. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) dimensiuni : interior 50 mm exterior 62 mm grosime 6 mm partea de jos a garniturii este plata iar partea de sus semirotund In zona incercuita este un surub cu arc ...nu stiu ce rol are dar am umblat la el si nu am mai stiut cum trebuie reglat Editat Iulie 27, 2017 de ionutz1971 Link spre comentariu
traianpop Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Acel arc trebuia sa aiba in capat o bila.O mai are? Poate aramas blocata jos, din cauza cafelei. Surubul trebuie stans complet, e un fel de supapa.Faceti-i o spalare cu SANO-antikalcar pentru electrocasnice, 500 ml,cam 8 lei, aveti instructiuni pe ambalaj.Succes! Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Iulie 30, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2017 nu are bila ..este ceva conic prins de arc ....am strans surubul la maxim si parca merge ceva mai bine ...am facut din carton o garnitura pe care am pus-o sub cea de cauciuc si nu a mai dat pe afara ...asta pana reusesc sa gasesc o garnitura buna...o sa incerc sa fac si spalarea cu SANO...multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum