Vektor Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Va salut.Am un traf cu prize pe sec.Pe cate 2 prize am redresor+filtrare(deci 2 surse cu tranz serie).Au o priza traf comuna.Intre cele 2 nuluri(minusul surselor) am o tensiune de 3V si 11mA.Cand fac nul comun la sursa cu tensiune mai mica ,creste cu 12V.Nu stiu care este explicatia.Vreau sa am nulul comun.Va rog da-ti-mi o parere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu poti sa faci surse cu minus comun decat in urmatoarele conditii 1 ai secundare separate 2 folosesti redresare mono alternanta la doua prize din primar cu unul din inceputurile bobinajului. Link spre comentariu
Vektor Postat Iulie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) Multumesc ptr. raspuns.Ma gandeam ca ar putea fi scurt intre infasurari. Editat Iulie 25, 2017 de mar123 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Asa este ,ai intuit corect. Se pune in scurt prin diodele din punti. Link spre comentariu
Vektor Postat Iulie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 Multumesc de raspuns.Faina gluma. Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu stiu care este explicatia.Vreau sa am nulul comun O schita? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum