overdrive Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Fiind un fan al consolelor analogice Studer am realizat singurul preamplificator de microfon fara transformator de intrare realizat de celebra firma.Schema cuprinde un operational realizat cu tranzistoare (polarizate in clasa A) si ca buffer de debalansare-iesire foloseste un TL071 pe care l-am inlocuit de test tot cu un operational realizat cu discrete (seria actuala TL0xx suna mizerabil-am ajuns sa le folosesc ca bufere de led) renumitul 2520 de la API si OA10 al celor de la Neumann cat si un operational chip clasic(aici mi-a placut cel mai mult OPA627 pentru transparenta -LM318 s-a comportat excelent - lista a fost mai lunga dar am simplificat).Rezultatul a fost fabulos ca si calitate a sunetului.Foto mai jos cu ceva cablaje de test.http://imgur.com/a/KY5rbIncurajat de rezultate , am inceput un octo preamp ( proiectul este de 16 dar momentan sunt gata 8 ) care vor fi folosite la inregistrari unde sunt multe instrumente si se cere transparenta (fanfare,orchestre,filarmonici).http://imgur.com/a/ayLME Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Ceva noutati pe frontul asta? 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Da , exista noutati . Trebuie doar sa le citesti ... Link spre comentariu
overdrive Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Ceva noutati pe frontul asta? Ce fel de noutati doriti?Daca va pot ajuta... Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Noroc, Cum ai putea descrie schimbarea de la 318 la 627. Link spre comentariu
overdrive Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Sunetul a capatat mai mult "aer" (nu ma pricep sa scriu gen polologhie high-end) , tranzientii mai clar redati (asta am testat in 2 feluri-preluarea live a unui premier de toba si a unei viori-nu am posibilitati de masuratori asa cum ar trebui si sunt constient de asta).Unii cunoscuti au preferat 318 , altii 627. Sper sa nu aberez dar se simte foarte tare ca 627 are fet pe intrare ( stiu ca nu depinde totul de asta ci in functie de topologia interna a 627).Are alta structura armonica.Cine stie mai multe il citesc cu interes. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum