Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce tranzistor este C343

Postări Recomandate

salut. :) repar un amplif auto si sint duse doua tranzistoare unde scrie pe ele C343. am cautat la internet si am gasit 2SC343 dar apare in capsula metalica rotunda iar tranzistoarele mele sint din alea patrate negre micute. cind ma uit la tranzistor prin fata, sus de tot scrie C343 iar pe asupra piciorului sting scrie T pe mijlocul scrie S si pe asupra dreptului picior scrie R-. stie cineva ce tranzistor este si care picior este B care E si care C?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• ioannis

2

• Blind

1

• vio_gl

1

Top autori în acest subiect

Cred ca e vorba de o poarta logica sau trz de comanda care mai are in capsula rezistente si diode. Sint multe tipuri de felul asta prin videocasuri, TVuri etc. Scoate schema si vezi ce face si cum e comandat.

Link spre comentariu

2SC343 e tot capsula TO5 metalica, e un trz de 0,5A curent de colector deci nu seamana cu ce are omul ars si oricum nu se mai fabrica de 30 de ani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări