StelianP Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Cu ce fel de claste se sertizeaza acest tip de papuci? Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Cu cleste tip patent Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 http://www.adelaida.ro/cleste-sertizare-pentru-papuci-ht-202b.html Link spre comentariu
StelianP Postat Iulie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2017 Am inteles,multumesc. Link spre comentariu
MifTy Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Cu cleste tip patent ba cu ciocanu'! nu glumesc, azi am "sertizat" cu ciocănelul de traforaj 4 papuci d'ăştia, că patentul nu ajungea! Link spre comentariu
dany_cta Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Merge si cu foarfeca, am facut-o de multe ori din aceleasi motive, patentul nu intra bine dar partea din spate (partea unde ai degetele) chiar merge. Link spre comentariu
Stefan Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Dar ce patentoaie aveti? Ii fac cu patentul sau cu un spitz ce i-am rupt din greseala 5mm din varfuri. Link spre comentariu
maxente Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Eu le cositoresc partea care e in contact direct cu papucul, iar peste izolatia firului strang cu patentul sau un spitz urechile alea de sus si sunt ca turnate 1 Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Si eu tot clestele ala din link in folosesc. Pana sa il cumpar (la o treime din pret fata de acel magazin), foloseam tot felul de metode : cositorire, strans cu patentul sau ce aveam la indemana etc. Imi pare rau ca nu am cumparat 2... 1 Link spre comentariu
MifTy Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 (editat) depinde de papuci...dacă sunt din tablă subţire de alamă, merge de minune faza cu cositoritul, dar dacă sunt dintr-o tablă mai groasă, şi pe care nu prea prinde cositorul, iar patentul are braţele prea scurte, şi nu "are cuplu" să strângă bine...cu foarfeca am încercat doar o dată, era să rămân fără un deşt, şi am zis că las metoda asta amatorilor de senzaţii tari... din 1968! Editat August 4, 2017 de MifTy Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 4, 2017 Administratori Partajează Postat August 4, 2017 De aia merge prost in Romania In loc sa cumparati scula necesara ca sa faceti lucrarea de calitate si rapid folositi scule inadecvate si pierdeti timp(ineficienta) ca sa nu vorbim de calitatea lucrarii 1 Link spre comentariu
StelianP Postat August 4, 2017 Autor Partajează Postat August 4, 2017 (editat) Clestele dedicat sertizeaza mult mai bine. Imparte firele litate in doua sectiuni,strangandu-le separat. Am folosit unul de imprumut de la un atelier auto si pot spune ca iese o treaba super. E cam scump dar merita, si te scuteste de lucrari inestetice cu lipituri si alte improvizatii. Nu zic ca n-am facut cu patentul si apoi cositorit,dar nu se merita. Cine se uita te catalogheaza drept carpaci. Editat August 4, 2017 de StelianP 1 Link spre comentariu
alcon Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Clestele dedicat sertizeaza mult mai bine. Imparte firele litate in doua sectiuni,strangandu-le separat. Am folosit unul de imprumut de la un atelier auto si pot spune ca iese o treaba super. E cam scump dar merita, si te scuteste de lucrari inestetice cu lipituri si alte improvizatii. Nu zic ca n-am facut cu patentul si apoi cositorit,dar nu se merita. Cine se uita te catalogheaza drept carpaci. Am incercat si eu diferiti clesti, foarfece, ciocane, linguri si furculite, sertizarea, pur si simplu, nu arata cu ce vedeam in scule profesionale, asa ca mi-am cumparat clestele dedicat acestei operatiuni. Pentru mine aspectul este pe primul loc. 1 Link spre comentariu
StelianP Postat August 4, 2017 Autor Partajează Postat August 4, 2017 Clestele ala cu care am facut cateva sertizari e vreo 100 euro fara bacuri. E ceva mai scump decat mi-as permite in momentul acesta,dar o sa gasesc o varianta mai simpla si ieftina,strict pe tipul de papuci cu care lucrez. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 (editat) Si azi am lucrat toata ziua la un utilaj si mi-au sarit firele din 3 papuci originali sertizati de fabrica. Am desfacut frumos, bagat firele inapoi si cositorire si e sfant. Eu nu am apucat inca sa vad papuci sertizati care sa nu prinda joc in timp. Editat August 4, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum