George(sb) Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Ma intereseaza ce se poate pune in loc de BA3122N Multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ce contine acest cip? Nu am vazut pe net ceva concret. Prin ce am eu este BA3312N la care am date dar despre primul nu. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 E o dracie de circuit custom , e un fel de driver pentru etajul final, e folosit in amplificatoare Yamaha. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 nu exista echivalent pentru el . singurul echivalent este el insusi . Link spre comentariu
Vasyl Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 A se vedea diagrama MX630. Nu există nici un BA3122N. Schema on separate componente electronice. Dacă mă înțelegi. https://www.radiokot.ru/forum/viewtopic.php?f=29&t=142461 Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ce contine acest cip? Nu am vazut pe net ceva concret. Prin ce am eu este BA3312N la care am date dar despre primul nu. acel integrat are 10 pini Vasyl .....nu nteleg nimic din ce spui acolo. Da, este vorba de un amplificator Yamaha, am contactat mai bine de 100 de vanzatori din China si nimeni nu a putut sa imi dea ceva, se pare ca nu se mai produce; In alta ordine de idei tocmai am facut rost de un pcb de la o alta Yamaha cu un canal defect, amplificatorul respectiv a fost defrisat, sunt curios daca reusesc sa fac ceva... Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Vasyl zicea că în schema din link (YAMAHA MX630), nu există acel integrat, sunt doar componente discrete. Dar dacă menționezi tipul exact de amplificator Yamaha pe care-l ai, poate că acel integrat se poate substitui ușor cu tranzistori discreți. Poate că asta voia de fapt să sublinieze... Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2017 yamaha ax-930 http://www.eserviceinfo.com/download_start.php?downloadurlid=68277 ma intereseaza daca stie cineva cum pot face sa pun un montaj care sa indeplineasca functia acelui tranzistor, respectivul integrat l-am gasit la un domn mai in varsta si il simt ca nu e foarte doritor sa se desparta de el, nu mai pun la socoteala ca e posibil sa fie si cel de-al doilea defect L.E. in link avetibschema de baza a integratului Link spre comentariu
Vasyl Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Ecivalent BA3122N: Yamaha eciv. BA3122N.bmp Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 multumesc, voi analiza cu atentie, si incerc sa implementez Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Este un circuit clasic de polarizare in clasa AB din categoria Sincro Bias . Există multe variante , unele popularizate de mine anterior pe Elforum . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum