Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar 6sn7 si 6sl7 (non-rusia urss)

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• StelianP

2

• Kosmin

1

• tm07uxo

1

• Untold

1

Top autori în acest subiect

Aveti urechi atat de fine ca sa detectati diferenta dintre var. americana si ruseasca (fie ele nos sau chiar un tungsol nou din zilele noastre) la un blindtest incat sa merite investitia in variantele americane nos?

Link spre comentariu

Da, problema nu e ca ma dau neaparat in vant dupa asa ceva, doar ca orice lampa dupa materialele din care sunt facute metoda aleasa suna diferit, de ex. new sensor rusia are mai multe modele azi fiecare e diferita, personal nu as putea spune care e americana.. euro sau rusia, dar din ce am vazut rusestile sunt un pic inferioare fata de altele, asta la astea vechi,cu astea noi e ca la loz cum ai sansa, dar intrebarea vine in felul urmator de ce unele modele de la acelasi producator sunt mai scumpe, ignorand faptul ca sunt putine din seria respectiva, probabil unele sunt mai bune. Si da lampile suna diferit depi de ce ii place fiecaruia :)

Link spre comentariu

Da, problema nu e ca ma dau neaparat in vant dupa asa ceva, doar ca orice lampa dupa materialele din care sunt facute metoda aleasa suna diferit, de ex. new sensor rusia are mai multe modele azi fiecare e diferita, personal nu as putea spune care e americana.. euro sau rusia, dar din ce am vazut rusestile sunt un pic inferioare fata de altele, asta la astea vechi,cu astea noi e ca la loz cum ai sansa, dar intrebarea vine in felul urmator de ce unele modele de la acelasi producator sunt mai scumpe, ignorand faptul ca sunt putine din seria respectiva, probabil unele sunt mai bune. Si da lampile suna diferit depi de ce ii place fiecaruia :)

Citesti prea mult fata decat asculti. De lampi,ziceam...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări