dark_angel Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 BTC este pana la urma cel mai bun exemplu de ... capitalism salbatic autentic, dar nereglementat,: din nimic sa pui banii, oamenii si lumea in miscare, si intradevar este si confirmarea zicalei capitaliste "cine nu risca nu castiga". Problema este aceea a controlabilitatii si predictibilitatii riscului, care in acest caz tind spre zero. Nimeni nu are habar daca si unde se va sfarsi asta, nici macar cei mai mari economisti si finantisti, este posibil ca peste un an BTC sa ajunga la 100000 USD sau la... zero. Probabil ca acest BTC a devenit/devine unul din mijloacele facile de a spala bani indiferent de locul in care te aflii pe acest pamant. Baietii cu prafurile si cartelurile lor nu vor mai trebui sa transporte valizele cu verzisori atata timp cat exista aceste criptomonede. Daca bancilor nu le convine ca nu le controleaza, eu cred ca serviciilor secrete le vine manusa asa cum si retelele sociale constituie o mare baza de date pusa la dispozitie in mod gratuit ))) Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 https://www.facebook.com/investingdotcom/photos/a.307596392684280.67571.271153896328530/1348630905247485/?type=3&theater Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Uite aici se poate urmari evolutia monedelor electronice https://coinmarketcap.com/ @marele savant, am inteles ca esti un mare sceptic si de acea banii astia virtuali nu sunt pentru tine si nu iti recomand sa te lipesti vreodata de ele. Pe de alta parte cei care investesc bani in monedele astea cred ca stiu foarte bine in ce se baga, altfel laţul si săpunul este la indemana oricui. @thunderer, toate monedele au scazut, un motiv e ala ca acum de sarbatori toti, care folosesc monedele astea, cumpara cadouri, diverse etc. si din cauza asta confirmarile in bloc chain este foarte greoaie. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Ei nu-i chiar asa, netul este subventionat de firmele producatoare de computere si acestea au tot interesul sa fie atractiv, de fapt cumparind produse PC ajuti aceasta subventionare etc etc O sursa, ceva? Internetul e subventionat 99% din publicitate, cel putin asta afirma marii provideri. Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 Inca un motiv de optimism: https://www.investing.com/currencies/bitcoin-futures Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 Cea mai tare moneda este oul. Asa arhaic cu este daca producatorii ne lasa fara oo am pus-o. La fel fu si cu untul. O cunostiinta de-a mea si-a luat 3.000 de hectare teren arabil. Ce crdeti, o sa-i multumeasca nepotii cand populatia globului s-o dubla ? In mod categoric TOATE monedele din lume, reale sau virtuale au niste servicii in spate. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 O cunostiinta de-a mea si-a luat 3.000 de hectare teren arabil. Ce crdeti, o sa-i multumeasca nepotii cand populatia globului s-o dubla ? Depinde cine va fi la putere. În orice caz, lumea se pregateste intens pentru ce va fi atunci. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 Degeaba are mii de hectare de teren arabil, daca nu are si mijloacele necesare sa-l cultive cu profit real. Nu degeaba zeci de milenii oamenii au fost vanatori si culegatori, agricultura a aparut in istoria omenirii abia acum vreo 10 milenii, cand s-au putut aduna suficienti oameni care s-o practice cu folos, cand a existat o baza organizatorica, fie ea si ginta/tribul, cand au fost adusi la un numitor comun toti indivizii prin legi si interese comune. Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 Macar are la ce sa plateasca impozit Link spre comentariu
dark_angel Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 Macar are la ce sa plateasca impozit Daca proprietarul nu este/va fi in politica si hectarele sunt in Ro atunci are toate sansele ca si peste 100 de ani sa apara cine stie ce var al unui stra stranepot al lui Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare sa i le retrocedeze. Depinde cine va fi la putere. În orice caz, lumea se pregateste intens pentru ce va fi atunci. Doar unele tari se pregatesc, in Ro s-a retrocedat si inca o mai fac jegurile de la putere in defavoarea propriilor cetateni. Abea astept un razboi sa-i vad cum o sa vina urmasii grofilor sa lupte pt sutele de hectare cerute, multi dintre ei fiind chiar urmasii unor criminali de razboi! Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 (editat) In viitor cam asta va fi modalitatea de plata fie ca ne convine sau nu. Tranzactiile peste 10.000 euro deja trebuie facute prin viramente bancare, nu mai merge sa umblii cu valiza plina de bani dupa tine. Salariile le primim pe card, cantitatea de bani lichizi care circula pe piata s-a diminuat enorm fata de acum 10 ani. Astazi pana si pizza care ti-o aduce baiatul la usa o platesti cu cardul (deci kein bacsis). Eu am considerat ca batalia a fost pierduta cand am fost obligati!!! (da, obligati, desi se spunea clar ca este la alegere) sa ne facem carduri pentru a primi salarul. Nu este de neglijat nici aspectul luptei contra banilor dositi la saltea. Daca la saltea erau pusi acesti bani: da-mi voie sa te contrazic! in prezent, legea chiar iti da voie sa alegi daca iei salariul pe card sau nu. la mine la serviciu poti opta pentru primirea salariului in bani lichizi. ca firma la care lucrezi, din comoditate sau din alte motive, a renuntat la casierie, este alta poveste. la fel cu marirea salariilor angajatilor pentru ca angajatul sa nu simta trecerea contributiilor... acum am vazut unde s-a ajuns cu discutia...scuze! Editat Ianuarie 16, 2018 de gabitzu2006 Link spre comentariu
Postări Recomandate