Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Antediluvienii erau foarte meticulosi, nu pierdeau saibe.

Si, oricum, chiar daca le-am gasi, nu le-am putea intelege... utilitatea saibelelor tehnologiei lor.

Saibele lor ne-ar devansa... tare de tot.

NASA le are, dar nu ne spune... ca nu cumva sa renuntam la religiile actuale...

Capisci?

Editat de lukeme
Link spre comentariu

Dintre cei 7.5 miliarde de locuitori, fix NASA le gasi si ascunse... al naibii ghinion.

Asta e ca misiunile Apolo si aterizarea pe luna. Au fost 400000 de angajati, si toti 400000 tin secret ca a fost doar filmare in studiou. Unul nu s-a gasit sa "sifoneze" "farsa".

Eu zic sa lasam naibii fascinatia pentru teoriile conspirationiste si sa luam lucrurile asa cum sunt. Fiecare poate sa inteleaga ce vrea.

Link spre comentariu

Adevarul adevarat si incontestabil este ca Puterea/Conducerea adica strict miliardarii lumii asteia nu vor si basta ca noi sa stim lucruri. Asta ar cauza o revolutie intelectuala(printre cei care gandesc, desigur) si s-ar cam destrama controlul lor aproape total.

Omenirii ii este dat zilnic nutretul si apa filtrata de organele abilitate* si puse acolo fix pentru unicul scop de a otravi populatia care de-abia mai poate rabda..... E rusine oameni bunni ca sa se aleaga praful de noi asa. Nu avem nevoie de si mai multa violenta, avem nevoie de o educatie potrivita si cat mai multi intelectuali. Aia e. Cu astfel de lideri vom disparea cu totii in sub 100 ani. Nu va uitati la tineretul de acuma, este in mare parte plecat de acasa.

Anticii care au construit piramide au prezis asemenea perioade. Daca nu ma insel eu cumva, s-a ajuns aici datorita razboiului, faptului ca omenirea s-a autodistrus in trecut in repetate randuri. Nu mai avem tehnologia din tyrecut....... nimica mai avem. Clasa stiintifica din ziua de azi nici nu a auzit in mare parte de cuvantul ''Eter'' sau Aether'', purtatorul de energie infinita al Naturii.

Lumea este otravita si asa, prin intermediul unor guri de tun asezate strategic in locuri inalte in institutii importante ale: NASA, MIT precum si mari universitati europene si americane.

Exista pana si in ziua de azi ramasite ale acestei tehnologii stravechi. Sunt pur si simplu oameni care inteleg Natura si cum functioneaza aceasta. Exact asta au facut si anticii pentru a realiza acele structuri megalitice.

Marea Piramida de exemplu ar costa in bani americani 130 miliarde. Si asta numai taierea si transportul.

Eu unul incep sa strang bani :)

Link spre comentariu

Eu zic sa lasam naibii fascinatia pentru teoriile conspirationiste si sa luam lucrurile asa cum sunt. Fiecare poate sa inteleaga ce vrea.

Nu-i vorba de fascinatie pentru inedit, cel putin in cazul meu.

Teorii conspirationiste sunt multe si in varii domenii. Unele sunt fabulatii paralele cu realitatea, altele au oarece sambure de adevar.

Ai dreptate, cand teoriile conspiratiei devin obsesie si ajungi sa vezi in orice o conspiratie, e de rau. Se numeste paranoia.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghitim orice gogoasa, sa nu semnalam lucruri/teorii oficiale care sunt "trase de par" in mod evident, doar pentru ca aceste semnalari s-ar numi "teorie a conspiratiei".

Legat de piramide, sunt multe semne de intrebare, nu e totul clar asa cum sustin unii egiptologi. Dovada suprema : daca erau explicatiile clare si de bun simt, nu mai exista atata tevatura, dispute si teorii mai mult sau mai putin contradictorii.

Singura "conspiratie" a cercetarii oficiale, este acesta ; cand nu putem da explicatii pertinente, cautam unele trase de par, ca sa "depasim momentul" - citat din dl @VAX :rade:

Eu n-am sustinut explicit teoria extraterestra, intr-adevar nu exista dovezi aici, dar nici nu inghit gogosi pe post de explicatii, pentru ca nu am altele si ma multumesc cu acestea.

Nu putem spune, pur si simplu, ca inca nu stim despre ce e vorba ? ... ar fi mult mai decent !

Link spre comentariu

Cu voia dumneavoastra , reiterez un argument care mi se pare semnificativ in privinta programului Apollo , anume ca URSS n - a " contestat " nimic . Se stie ce eforturi se faceau pentru a documenta ca USA erau " mincinosi " , chiar si in domenii insignifiante fata de un program spatial . Ba chiar au avut propriul lor program ...

https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_manned_lunar_programs

Nu era mai simplu sa spuna ca totul a fost o farsa ? ... I - ar fi " crezut " juma ' de planeta ... nu ca " teoriile " aparute acum , dupa ceva ani , nu chiar putini ... Goana dupa senzational si internetul " nefiltrat " se vad si la noi pe forum , parca n - am fi chiar buricul pamantului ... In fine , fiecare cu ale lui ( dupa cum am mai scris ) , argumentatii de genul " nu exista fiindca nu s - a inventat sau descoperit pana acum , altfel e perfect realizabil si exista de mult , dar s - a pierdut sau e secret , ascuns de oculta etc . " nu stiu cat sant de productive pentru cunoasterea serioasa fiecaruia , in ipoteza ca asta se urmareste . Daca nu ... uzam tasta degeaba , si putem povesti fiecare despre fuziunea la rece de acasa , sau pe care a realizat - o ( si urcat pe youtube ) vreun kakanadze , infractor de drept comun inainte sa fi revolutionat istoria omenirii , autodidact ... fara eventuala ( putin probabila ) rezolvare a unor ecuatii de gradul 2 ... ca scoala nu se mai poarta , e " limitata " ... si in general te tampeste !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Le-ar fost simplu rusilor sa conteste, insa s-ar fi facut de ras la cealalta jumatate de planeta, pentru ca dovezile reusitei programului american erau (si sunt) incontestabile.

Au ales calea recunoasterii adevarului, in felul acesta nu s-au facut de ras la nimeni.

Tocmai spuneam ca nu e cazul sa punem botul la orice teorie a conspiratiei, multe sunt paralele cu realitatea.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

''Eter'' sau Aether'', purtatorul de energie infinita al Naturii.

Sper ca glumiti! Daca totusi ati spus-o la modul serios, atunci accesul dvs. la acest forum si la altele tehnice, ar trebui interzis pe viata! Eu inteleg ca.e liber dreptul la exprimare, dar nici chiar asa. E totusi un forum serios! Domnul Validae, domnul Vasile, luati masuri va rog!

Link spre comentariu

Adevarul adevarat si incontestabil este ca Puterea/Conducerea adica strict miliardarii lumii asteia nu vor si basta ca noi sa stim lucruri. Asta ar cauza o revolutie intelectuala(printre cei care gandesc, desigur) si s-ar cam destrama controlul lor aproape total.

Omenirii ii este dat zilnic nutretul si apa filtrata de organele abilitate* si puse acolo fix pentru unicul scop de a otravi populatia care de-abia mai poate rabda..... E rusine oameni bunni ca sa se aleaga praful de noi asa. Nu avem nevoie de si mai multa violenta, avem nevoie de o educatie potrivita si cat mai multi intelectuali. Aia e. Cu astfel de lideri vom disparea cu totii in sub 100 ani. Nu va uitati la tineretul de acuma, este in mare parte plecat de acasa.

..........

Marea Piramida de exemplu ar costa in bani americani 130 miliarde. Si asta numai taierea si transportul.

Eu unul incep sa strang bani :)

Mare atentie cind faci asemenea dezvaluiri de importanta galactica! cred ca deja sint pe urmele tale, cel mai bine ar fi sa te ascunzi, altfel vei fi redus la tacere!

Link spre comentariu

@thunderer Pentru unii oameni trebuie sa repeti a triliarda oara (o problema de inteligenta): nu suntem primii aici. Tot oameni au mai fost inaintea noastra.

Cercetati* si veti vedea ca asa e.

Eu nu am infirmat ca alta specie a mai trait pe Terra. Se stie si s-a documentat ca inaintea lui sapiens au fost, printre cei mai cunoscuti, erectusul si neardentalul. Insa ce au lasat in urma sigur nu se poate cataloga ca fiind inalta tehnologie.

Despre alte specii inteligente humanoide eu nu am cunostinta. De altfel, mai nimeni in afara UFO-ologilor si altor "cercetatori neconventionali" (ce apelativ comod).

Link spre comentariu

Miliardarii planetei care nu ne lasa sa stim,de parca ei ar sti,si apa otravita cu care ne imbatam zilnic. Unii ,nu toti,ca mai trebuie sa ne urcam la volanul masinii si riscam sa ramanem fara carnet datorita organelor abilitate special instruite.

Oprea,mai treci pe la Schuller. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări