Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Aveau internet, dar nu aveau curent sa-si incarce tabletele.

............

Nu stim ce se ascunde sub desertul de langa platoul Gizha,..poate chiar vreo nava spatiala e parcata langa piramide.

...........

Insemna ca e vorba de polul N geografic, n-am stat sa mai caut, ideea ramane aceeasi, adica nu se stia pe vremea aia ca pamantul e rotund.

.............

Nu s-a lamurit deloc care e treaba cu piramidele, asta e al doilea topic.

............

Nu rezista atata amar de vreme betonul, piatra rezista.

.........

Eu am auzit asta cu turnarea la fata locului, oricum, imi pare mai credibila decat cioplirea rocii cu dalta. Bine, ca intre timp betonul s-ar fi degradat mai tare decat piatra, dar ideea pare mai credibila per ansamblu

Editat de marius75
Link spre comentariu

Din 19 iul 2017 va chinuiti sa dati de capat cum au fost construit piramidele , si va ginditi la tot fel masinarii care sa taie, si sa ridice , sa transporte tone de granit ... Va spun eu ...

Pai si de ce ti-a luat atata,d-le? Detii adevarul absolut si ne lasi sa clocotim in discutii sterile...naspa tare.Acum ca tot s-a elucidat misterul,eu zic sa inchidem subiectul,mai ales ca toata lumea si-a dat cu palma peste frunte si se mira cum de nu le-a trecut prin cap mai inainte treaba asta.

Link spre comentariu

" Oamenii au uitat ceva pe Luna? Nu prea cred...ah..ca au lasat ceva acolo (un steag) e altceva... ".

Cu asta cum e , faceti vreo revenire ? ... macar pentru impresia artistica ... sant chestii palpabile , reale si incontestabile . Civilizatie mica , urme pe masura . Dar EXISTA !

Altfel , de acord cu toate ( si orice ) fara dovezi . E mult mai simplu ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

gauss: Da, fac revenire. Au lasat pe Luna ceva piese, un modul rusesc,, etc (nu stiam). Mea culpa. Treaba e ca erau in postura de pionierat, probabil ulterior, (daca s-ar mai fi insistat pe cursa spatiala) si-ar fi recuperat bunurile ramase pe Luna, cu alte misiuni.

Eu sunt ca sceptic ca au fost pe Luna (echipajul lui Amstrong), dar asta e alta discutie.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Ma rog , fiecare cu ale lui . Altfel , interesant subiect . Sincer . Nu l - am descoperit acum . Ci inainte de internet , am citit mult ... ma rog , cartile care circulau atunci . Am citit si de atunci incoace . Inca nu sant lamurit , chiar deloc . Din pacate , am un cusur . Mare ... vreau dovezi . Din alea palpabile , explicate , disecate , pe care nu le contrazice nimeni . Inca nu le - am gasit , ceea ce nu inseamna ca ( poate ) nu exista . N - as putea da un pronostic , nici macar in procente . Si , cred ca oamenii au fost pe Luna . In repetate randuri , aia pe care i - am vazut la stiri , la vremea respectiva ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator tataru cornel

e bine sa construiesti casa sub forma de piramida,si la 2/3 de baza si 1/3 de varf sa instalezi patul,ca acolo e cea mai mare concentratie de energie!

Link spre comentariu

La modul serios , s - au efectuat cercetari si pe vremea fostului regim . Ceausescu , si mai ales Elena , erau fascinati de ideea ca exista lucruri in afara materialismului dialectic si istoric , doctrina oficiala . E o alta discutie , poate ar merita ... institutul de profil ( cu multe teme abordate ) a fost intotdeauna o chestie " mai intr - un colt " , mare lucru nu transpira ( atunci stiau foarte putini de el , persoane extrem de putin vorbarete , si cu ierarhie ) ... Si nici astazi ... doar franturi contradictorii . Poate asa trebuie , si e mai bine ! ...

http://www.formula-as.ro/2011/960/lumea-romaneasca-24/stiinta-romaneasca-in-tara-minunilor-prof-univ-dr-marioara-godeanu-13498

Link la intamplare ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Construirea piramidei mi-a dat posibilitatea de a demonstra ca inauntru se concentreaza o energie foarte puternica, mai ales pe inaltimea ei, la o treime de baza si doua treimi de varf.

Citatul e din articolul din formula as si e taman pe dos de ce se sustinea mai sus,de asta am zis ca cercetatorii englezi spun altceva...chiar nu glumeam :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări