Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Messerschmitt Me 262 and Mig-15

Postări Recomandate

Da , dar măcar acoperim un " segment " care până în prezent a fost un vis .

Ordinul este venit pe aceeași filiera cu " Patrioatele " , cu pensionarea șefilor cu legături cu " sistemul " sorosist .

Doctrina noastră nu avea noțiunea de " atac " , iar AH1 este o armă exclusiv pentru atac .

Poate că ceva s-a schimbat ...

http://m.mediafax.ro/social/ministrul-apararii-elicopterele-de-lupta-care-vor-fi-produse-in-romania-vor-merge-si-la-export-16683154

Link spre comentariu

Daca - i ordin ... cu placere ! Numai ca ( eu fiind carcotas din fire ... ) vor fi ceva probleme in caz de ... Fiind intr - o alianta , la nevoie mai iei de la vecin o piulita , un motor , o roata de rezerva ... " Cobra " mai are doar infanteria marina SUA ... care nu duce razboaie , e folosita doar la momentele T - 0 , din debutul conflictelor . Apache are cam toata lumea ... Aeronava Bell e din perioada razboiului din Vietnam ... oricat de noua ( ca fabricatie ) si modernizata ar fi ... ma rog , pareri personale ... Se va confrunta cu :

Si cu ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

(...)

Doctrina noastră nu avea noțiunea de " atac " , iar AH1 este o armă exclusiv pentru atac .

Poate că ceva s-a schimbat ...

Cat de on-topic poate fi ceva, decide initiatorul topicului sau "psihiatrul de serviciu". Vali n-a intervenit pe aici, deci e ok. Indraznesc deci sa comentez pe campii despre Messerchmitt si MIG:

Si eu am senzatia ca ceva se schimba.

Si, asa cum observa altcineva (cer scuze caci nu-mi amintesc, era intr-o pagina anterioara), se cam cere un topic nou in care colegul Gauss sa ne puna arhiva lui si noi sa o comentam.

Eu sunt convins ca razboiul deschide coltii, chiar daca unii n-or sa recunoasca asta nici cand o sa-i muste de fund. N-avem bani sa ne cumparam scule de parada, hai sa luam din acelea care fac treaba. Pentru parade avem pensionati.

Link spre comentariu

Sunt foarte curios ...

In lumea informata , circulă zvonul că o să cumpăram o licență Colt pentru " noua " armă de asalt , deoarece cea realizata la Cugir nu e suficient de compatibilă NATO ( adică seamănă aproape perfect cu platforma Kalașnikov :) ) , în plus se pare că are ceva probleme de fiabilitate .

Au mai fost încercări pe la Sadu etc , cu o inspirație după SIG 551 , dar fabrica de la Sadu este în conservare de ceva timp , probabil mai produc ( uneori ) doar muniție ...

Link spre comentariu

Pofta vine mancand ... dupa Patriot si Bell , ar merge si ceva mai " pamantean " . Trebuie produse destule ... sa fie de impartit la o nevoie . Se dau si la export ... daca permite licenta . In fine , eu as lua si ceva MANPADS ... categorie excelenta la raport pret - beneficii ... Oricum , s - au anuntat si alte achizitii ... ap . vedere pe timp de noapte etc .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Trebuie ( artilerie ) , e " regina " luptelor de uscat ... oricum , neplacut sa afli ca ai " goluri * substantiale in ordinea de bataie . Parca pe la Bacau se dezvolta ceva autotun ... nu blindat , pe sasiu de camion . ATROM ... parea promitator ... inteleg ca au lipsit comenzile . Ceva tancuri ar prinde bine , cu tun ( macar ) de 120 mm . Si altele ... chiar maruntisuri , dar pot face diferenta ...

Link spre comentariu

Atromul ăla era coproducție cu Isralelul , dar destabilizam balanța de putere în zona noastră :) .

Rămânem cu 152-ul sovietic ( destul de bun dar fără GPS , fără calculator balistic etc ) , mai merge doar la câteva aplicații și gata , expiră resursa de viață a țevilor , după care ne retragem stategic :) pe un aliniament montan , otrăvim fântânile și incendiem recoltele ...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări