Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Messerschmitt Me 262 and Mig-15

Postări Recomandate

Una mare , domnule Victor . Mie - mi plac aeronavele rusesti . Chiar foarte mult ... mai ales MiG-29 , 35 ... SU -27 , 30 , 35 , 37 . Un " punct " special pentru SU - 34 , Iak - 130 ... si altele , enumerarea ar fi prea lunga . Si alte categorii de tehnica militara si armament . Incerc doar sa fiu foarte exact , si pe cat posibil obiectiv in enunturi si aprecieri . Revenind la DAV - DAS ... rusii n - au stapanit niciodata tranzitia de la zborul vertical la orizontal ,,, si invers . Prototipul de Iak - 141 alocat testelor pe portavion a fost " trantit " pe punte de cel mai bun pilot de incercare pe respectiva aeronava , Yakimov . Combinatia motor de mars plus motoare de sustentatie a fost falimentara , inclusiv la Iak - 38 Forger . Jumatate din ele au fost pierdute in accidente ... Motoarele de sustentatie sant " lest " in zborul de lupta ... de unde si raza de actiune si incarcatura " platita " de lupta foarte mica ... a se compara cu Harrier , mai ales varianta americana AV - 8 B. In fine , exista documentatie cu aeronavele rusesti Iak DAV - DAS ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sunt interesat și de alte categorii de armament .

Spre exemplu , consider că manipularea sovietica bine făcută , a făcut să se considere că platforma Kalașnikov este superioară oricărei arme imperialiste .

Eu nu pot să cred așa ceva sub nicio formă ... daca cumva aveți documentație la un nivel tehnic asemănător cu cele anterioare , aș fi interesat de FN FAL , G3 , M16 , M14 , M4 etc .

Mulțumesc !

Link spre comentariu

Vedem ... cautam ... gasim . Desi nu e subiectul topicului , as atrage atentia asupra unei confuzii asupra AK - 47 , si variantele ulterioare ... inclusiv cele " bastinase " . A fost denumit , promovat etc . ( milioane de soldati au invatat asa ) ca fiind pistol - mitraliera , cand de fapt este pusca de asalt . De ce ? Pusca de asalt e net superioara , ideea era sa se creada ca de fapt arma de baza e inferioara ... , noi eram slabi si neajutorati , imperialistii ... tari si puternici !

Link spre comentariu

Multumiri pentru cartea Dl.D. Sharp,documentata, obiectiva....inclusiv prezentarea unor concepte mai putin populare gen aripa zburatoare si aripi inversate -Grumann x29 a fost testat in urma cu 30 de ani de americani,Suhoi 47 zboara (bine) in prezent,ambele inspirate din Ju287,care a zburat cu aproape 75 ani in urma.

Link spre comentariu

Va suparati pe mine daca fac mici corecturi ? ... Pe net exista SU - 47 ... e o greseala , promovata de insasi fabricant si media ruseasca , pentru a crea confuzie . Denumirea corecta este S - 47 . Nu mai zboara ... a fost coleg de generatie cu MiG 1.42 ( sau 1.44 ... ) , considerate generatia urmatoare de avioane de vanatoare - interceptare rusesti . Din pacate , au esuat ... se poate detalia . Cand a venit documentatia procurata prin " mijloace specifice " , biroul Suhoi a abordat T - 50 , sau PAK - FA ... biroul Mikoian n - a mai abordat nimic . Hotararea politica a fost ca numai Suhoi va produce aeronave de vanatoare - interceptare ... doar pentru un tip de avion a " venit " documentatia ... de unde pauza de 20 si ... de ani la Mikoian . Abia " astazi " s - a autorizat MiG-35 , cam aceeasi Marie , cu alta ... fatza , fiindca exista cerere ... MiG-29 a fost returnat de ceva beneficiari , din motive de calitate ... altii le - au tras pe dreapta , si au cerut schimbarea in compensatie a motoarelor ( si sistemelor ) cu deficiente ... sa fie bine , ca sa nu fie rau ... si toata lumea multumita !

https://www.flightglobal.com/news/articles/algeria-returns-faulty-mig-29s-221771/

https://www.defensenews.com/naval/2016/08/10/report-india-s-russian-made-mig-29k-fighters-face-problems/

Sunt interesat și de alte categorii de armament .
Spre exemplu , consider că manipularea sovietica bine făcută , a făcut să se considere că platforma Kalașnikov este superioară oricărei arme imperialiste .
Eu nu pot să cred așa ceva sub nicio formă ... daca cumva aveți documentație la un nivel tehnic asemănător cu cele anterioare , aș fi interesat de FN FAL , G3 , M16 , M14 , M4 etc .
Mulțumesc !

O mica ( cred ) surpriza ... o fi apartinut lui Vasili ... Zaitsev ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Tare mult imi doresc sa se ramana ( doar ) la surprize de media ... limba scoasa si ceva injuraturi ... astea nu dor , sant pentru prestigiu , nu le ia nimeni in seama . Ma rog , ma opresc aici ... desi nu mi - am terminat ideea , sper sa fie gresita !

Plusez inca una ( nu " cu sec "... ) , sa fie " masa bogata " ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce o fi cautat pe acolo ? ... ca noi ( din ce stiu ) n - am avut in inzestrare ... Din ( aceeasi ) categoria(e) ... am vazut 3 MiG - uri 25 , la verticala Fetesti - ului ... se duceau la bulgari , n - aveam cum sa le confund ... Oricum , nu eram singur ... ideea e ca nimeni nu stia nimic despre " eveniment " , desi nu eram chiar la cofetarie , ci la linia de avioane ... In fine , amintiri !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări