Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2-4 camere de supraveghere pe un "ecran"

klaudyux

Postări Recomandate

Salutare, vreau sa stiu daca se poate ca 4 semnale video care vin de la 4 camere de supraveghere sa le pot vedea in acelas timp pe ecranul tv-ului; adica sa se imparta imaginea in 4 :d Nu ma intereseaza varianta cu placa de captura atasata la un calculator. ...multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klaudyux

4

• ghimpe--

2

• danb1974

1

• one

1

Top autori în acest subiect

se poate aveam si eu mai demult niste procesoare de astea si puteai vedea pana la 8 camere instananeu

Cat de complexa este schema, are cineva asa ceva ?
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Se gaseste de cumparat la un pret acceptabil. SH e chiar mai ieftin :yawinkle:

Nu suna bine ce spui tu dar...o sa incerc varianta ta pana fac rost de o schema , ceva :)
Link spre comentariu

Simplu nu cred sa fie, camerele nefiind sincronizate tre sa faci conversie a/d pe 4 canale, sa compui imaginea intr-o memorie (frame buffer) si de acolo sa o duci inapoi in analogic. S-ar putea sa fie mai ieftin cu un pc mic si silentios (gen dell optiplex, la s/h sint pe la 230 de euro configuratii cu p4) si o placa de supraveghere ieftina care are si soft gata facut. Bonus ai avea si inregistrare cu motion detection.Simplu e doar sa comuti automat intre n surse de semnal, sa vezi cite una la un moment dat

Link spre comentariu

Simplu nu cred sa fie, camerele nefiind sincronizate tre sa faci conversie a/d pe 4 canale, sa compui imaginea intr-o memorie (frame buffer) si de acolo sa o duci inapoi in analogic.

Si daca procesorul care face asta e lent, imaginile vor avea framerate mic, deci le vei vedea cam intrerupte. Deci nu te complica cu scheme si montaje DIY caci nu merita. Asa cum a zis si danb1974, ia ceva SH.
Link spre comentariu
Vizitator temil

Se gasesc aparate (Quaduri video li se spune) cu 4 si 8 intrari pe la firmele care se ocupa de sisteme de supraveghere si alarmare, imaginea este foarte buna, si se pot comuta si pe una din camere. Am vazut asa ceva. Sunt numai pentru vizualizare nu si pentru inregistrare.

Link spre comentariu

Se gasesc aparate (Quaduri video li se spune) cu 4 si 8 intrari pe la firmele care se ocupa de sisteme de supraveghere si alarmare, imaginea este foarte buna, si se pot comuta si pe una din camere. Am vazut asa ceva. Sunt numai pentru vizualizare nu si pentru inregistrare.

Cred ca am sa cumpar :d multumesc pt sfaturi ;)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări