Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech Z 5500 problema

Vizitator Costica78

Postări Recomandate

Vizitator Costica78

Buna ziua, sunt posesorul unui subwoofer logitech z 5500 din pacate nefunctional, am sesizat ceva ce pare a fi in neregula la mufa VGA unde am urmatoarele tensiuni - 17 V si + 17 V, si pe pinul 10 - am 1.8 V in loc de 8 Volti,

Nu stiu cine este devina pentru lipsa tensiunii de 8 volti care imi lipseste.Banuiesc ca din cauza asta nu se aprinde becul rosu la consola.

Daca aveti vreo idee care ar fi cauza va rog sa postati, nu strica putin ajutor.

post-242529-0-96700600-1500291578_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Desfa-l si urmareste firul din pin 10 unde ajunge pe placa , apoi vezi ce nu e in regula.Din aduceri aminte parca e un stabilizator integrat 7808

Link spre comentariu

Verifică rezistențele din pinul ''ADJ'' al stabilizatorului .

Pe cine alimentează acea tensiune de 8 volți ?

Tensiunea la intrarea stabilizatorului ce valoare are ?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Costica78

Acum am desfacut placa si am masurat puntea aia mica de pe placa de baza intra 14.5 si 0 si iese 3.2 v si 0 ??? e normal ?

Am fost intrebat mai sus ce tensiune are stabilizatorul la intrare ( 3V)

Editat de Costica78
Link spre comentariu

Din nou iti spun , fara suparare : vrei s-o repari singur si nu stii cum se verifica o punte redresoare ? Zi ce aparat de masura ai si-ti explic ! Cam tot 100% sunt sanse s-o strici mai rau....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări