Olteanu Daniel_234083 Postat August 10, 2017 Autor Partajează Postat August 10, 2017 Si tweeterul si wooferul au fisierle cu diagramele acum nu stiu cat de realiste sunt .Am citit pe un forum si zicea cineva ca trebuie aduse difuzoarele la acelas dB si am ales ca ambele sa aibe 93 dB. Link spre comentariu
sesebe Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 (editat) Cauta și download-eaza Xsim. Incarcă fișierele frd și zma de la fiecare difuzor și joacă-te cu diferite configurații de filtre, asta asa pt inceput. Editat August 10, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat August 10, 2017 Autor Partajează Postat August 10, 2017 Se vede ca sunt noob ... aveam graficele nu si datele ... am cautat si am gasit spl copy dar nu imi ruleaza pe win10 x64 ...:( Link spre comentariu
sesebe Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Eram sigur ca nu ai și fișierele. Cauta la producător fișierele alea. La mulți producători serioși le poți găsi. Progrămelul ala e o gluma proasta. Renunță la el. Eu am folosit ceva online dar este mult mai mult de lucru pina obții un fișier utilizabil de simulatoare. Cauta niște difuzoare la care găsești fișierele frd și zma ca să poți sa te joci cu simulatorul. Cel pe care ți l-a recomandat Shambala e mult mai bun dar pt inceput poți sa te joci și cu Xsim pt ca este mai simplu și mai vizual. Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat August 11, 2017 Autor Partajează Postat August 11, 2017 i-am dat de cap la spl copy am instalat framework 2 si a mers eu cred ca merge oke ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum