Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie 2 boxe

Olteanu Daniel_234083

Postări Recomandate

Si tweeterul si wooferul au fisierle cu diagramele acum nu stiu cat de realiste sunt .Am citit pe un forum si zicea cineva ca trebuie aduse difuzoarele la acelas dB si am ales ca ambele sa aibe 93 dB.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Olteanu Daniel_234083

16

• sesebe

12

• Shambala

5

• kablu

1

Cauta și download-eaza Xsim.

Incarcă fișierele frd și zma de la fiecare difuzor și joacă-te cu diferite configurații de filtre, asta asa pt inceput.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Se vede ca sunt noob ... aveam graficele nu si datele ... am cautat si am gasit spl copy dar nu imi ruleaza pe win10 x64 ...:(

Link spre comentariu

Eram sigur ca nu ai și fișierele.

Cauta la producător fișierele alea. La mulți producători serioși le poți găsi.

Progrămelul ala e o gluma proasta. Renunță la el. Eu am folosit ceva online dar este mult mai mult de lucru pina obții un fișier utilizabil de simulatoare. Cauta niște difuzoare la care găsești fișierele frd și zma ca să poți sa te joci cu simulatorul.

Cel pe care ți l-a recomandat Shambala e mult mai bun dar pt inceput poți sa te joci și cu Xsim pt ca este mai simplu și mai vizual.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări