ANDRASONI LUCIAN Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 (editat) Vă rog dacă se poate un cod MFY pt. acest tv.Precizez că nu este șasiu Vestel de genul 17MBxx , este fabricație China, nu știu deocamdată ce șasiu este, telecomanda originală este complet distrusă.Mulțumesc! T32-DLED 14092686GHDET Completez : din ce am mai văzut pe net , mainboard posibil : T.SP9202P63. Editat Iulie 14, 2017 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Vă rog dacă se poate un cod MFY pt. acest tv.Precizez că nu este șasiu Vestel de genul 17MBxx , este fabricație China, nu știu deocamdată ce șasiu este, telecomanda originală este complet distrusă.Mulțumesc! T32-DLED 14092686GHDET Completez : din ce am mai văzut pe net , mainboard posibil : T.SP9202P63. Se cunoaste ca folositi copy/paste . 1 Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Iulie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2017 ...și..., este vreo problemă?..., așteptam o soluție, nu observații de semantică... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum