gi0 Postat Iulie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2017 Am optat pentru hitachi . 1400W nu sunt 1710 W , este superior si la rotatii . Superior bosch datorita greutatii mai mici . In ce privesc reparatiile prin service , cred ca glumiti . De obicei o reparatie mai serioasa costa atat de mult incat il determina pe cel patit sa ia o scula noua . Calitatea germano-chinezeasca .... Totul se rezuma la consum . Stiu , o sa spuneti ca nu stim sa lucram noi cu ele . Deci ramane hitachi . Daca se strica iau un makita , nu am renuntat sa gasesc 5007MG . Cu stima . Link spre comentariu
gi0 Postat Iulie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2017 (editat) Am cumparat in 1998 , aproximativ , un circular 1400W power devil . Anul trecut a cedat rulmentul si s-a stricat cuplul melc/roata melcata . Luat din Anglia . As cumpara din nou acelasi brand , dar nu se gasesc la noi . In foarte multe tari se lucreaza cu alte branduri de circulare . In topuri , in primele trei locuri se afla makita 5007MG . La noi se gaseste 5008MG , la un pret de ...aproximativ 1000 ron . Cred ca pe primul nu il aduc pentru ca vor ramane nevandute rablele profesionale , ca la noi toate sunt profesionale . Cu stima . Editat Iulie 19, 2017 de gi0 Link spre comentariu
gi0 Postat Iulie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2017 Toata lumea dezamahita ca am ales hitachi ?! Cu stima . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 (editat) Sa`l folosesti sanatos! Nu`i nimeni dezamagit, e alegerea ta in final. 5007 este pentru piata americana, facut la Makita USA pentru 110Vac. 5008 e facut la Makita GB. PKS 66 e facut in China, am eu impresia ca si Hitachi e tot acolo produs. Editat Iulie 21, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
gi0 Postat Iulie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2017 Cunosc toate aceste amanunte .Si hitachi tot in China este facut . 5008 prea mare si prea scump . Nu stiu unde este facut makita HS7601K , posibil tot in China , pe el as fi mers , dar are doar 1200W . Daca as fi sigur ca pot taia usor pana in 40mm grosime ... ar fi prima alegere . Cu stima . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Eu am luat un PKS55, tot in China facut, m`am uitat ls 7601 si era tot chinezesc. Am luat PKS deoarece era mai ieftin si nu am mult de lucru cu el. Am taiat fara probleme dulap de brad de 5cm cu el. E Ok pentru mine, Makita precis era mai bun insa ... Link spre comentariu
gi0 Postat Iulie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2017 Multumesc pentru sfaturi . Am luat makita 1200w . Cu stima . 1 Link spre comentariu
gi0 Postat Iulie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Am luat un circular makita 2000W . Este o bijuterie cu care trebuie sa lucrezi astfel incat sa nu se forteze motorul . Din pacate placa de aluminiu este moale si deja s-a zgariat in cuie . Sa vedem cum aluneca pe lemn curat . Daca aluneca greu , adaug la placa de aluminiu o alta placa de otal sau nemetal . Nu am folosit panza originala , aveam una mai veche uzata , asa ca nu pot spune exact cat de repede sau usor ar taia lemnul curat cu o panza noua sau buna . Si bine am facut ca am luat si cateva cuie batute oblic . Cu stima . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum