raresci Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Salutari de la Predeal , a venit timpul in care am nevoie de ajutorul vostru, statia mea credincioasa a inceput sa se strice , e vorba de Hitachi HA-MD5 care din senin fara sa dea semne inainte , intra intr-un fel de protectie(???) si se da singura incet (reduce volumul la 0 ) , si cu semnal si fara semnal si cu boxe sau fara , face exact la fel. e construita pe baza de ci TM2501A 2 buc si ci STK3062 . va rog cine ma poate ajuta cu o schema si poate un sfat ceva , daca cineva sa mai intalnit cu modelu/ fenomenul asta ..... ps. pana sa se dea incet, functioneaza perfect , nu distorsioneaza , ambele canale de aud identic ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Dati un click aici : https://elektrotanya.com/hitachi_hamd-5_stereo_amp_1982_sm.pdf/download.html si descarcati service manual. Link spre comentariu
SASSU Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Sa nu fie problema cu butonul de volum (-) daca are asaceva. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Sanatate permanenta ! Reglajul volumului se face cu potentiometru actionat (prin TC) de un motoras ori are taste Vol +/- ? Link spre comentariu
raresci Postat Iulie 13, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2017 are taste + - care actioneza un motoras cuplat la potentiometru de volum , tasta - nu ramane apasata , am verificat deja , pare a fi un fel de protectie , desi din manual reiese ca pentru protectie exista un releu care ar trebuii sa decupleze/cupleze in caz de avarie... nu ajunge sa lucreze acel releu ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum