icar Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Camrele de luat vederi sunt, si nu prea, bune. Cum se zice mai sus, indivizii pot veni pregatiti de spargere, adica totati cu de toate, inclusiv cagule. Cit despre haine...sa fim seriosi, ori aia destul de prosti! Stii cum se zice, lacatele nu-s pentru hoti! Cu cit de baricatezi mai tare, cu atit tentatia e mai mare: ba, asta are ceva de pret de s-a baricadat atit! Parerea mea: cea mai buna paza e descurajarea: adica o alarma care sa sune rau de tot, dublata de o alarma care sa sune la politie/amic/vecin sau la tine, asta daca nu esti prea departe, ceea ce, inteleg, nu e cazul tau. In rest...Domnul sa te aiba in paza! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Nu prea are legatura cu supravegherea ceea ce voi scrie dar cu hotii da.Daca se locuieste la casa exista si ideea unui gard electrificat.Deci prin gardul respectiv sa treaca curent electric neletal provocand electrosocuri.Daca se locuieste la bloc se poate conecta clanta usii de la intrare tot la curent electric neletal.Totusi nu este indicata aceasta metoda daca din familiile care doresc sa ia asemenea masuri impotriva hotilor,fac parte si copii,deoarece acestia se pot electrocuta mortal chiar daca curentul electric este de slaba intensitate. Editat Iulie 17, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 printre cele mai aberante postari in general siale tale in particular! 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Stiu ca sunt unii care apeleaza si la asemenea metode de teama hotilor deci de aceea am scris,dar la dvs. este un obicei sa ma atacati.Mai bine ne povestiti ce se mai intampla prin UK. Editat Iulie 17, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Nu exista solutie anti-ciordeala decat daca este o prezenta cat de cat a proprietarului sau a rudelor acestuia. Este important sa fie neregulata astfel incat sa dea impresia ca se ocupa de locatie, in cazul de fata, de rulota. Altfel, exista o conceptie cretina (ramasa de pe vremea comunistilor) ca daca un obiect este lasat la vedere - nesupravegheat, poate fi luat fara a cere permisiunea. Anul trecut de Craciun, era un afis disperat in scara blocului unde locuiesc, un vecin vocifera ca sa i se returneze carpeta care fusese lasata la aerisit pe balconul de langa ghena de gunoi Probabil cineva a vazut carpeta (care poate ca arata bine) si n-a mai stat pe ganduri. Orice las langa bloc (electrocasnic vechi sau un fotoliu mai vechi etc) dispare fara urma pana a 2-a zi. Si aceasta in Bucuresti ... In urma unei discutii pe care am avut-o cu un var (politist) singura solutie cat de cat viabila sunt cainii dresati. Din cand in cand politia renunta la cainii sai atunci cand ajung la o anumita varsta, asa ca o sursa ar fi preluarea acestora. Dar chiar si atunci, este important ca dresarea sa permita recunoasterea copiilor. Si trebuie avut in vedere ca in cazul in care unul din hotomani este sfasiat, responsabilitatea este a stapanului cainilor. Evident insa ca trebuie ca cineva de incredere sa hraneasca acei caini iar cainii sa manance doar de la acea persoana (pericol de otravire altfel). Problema cu o rulota este insa spatiul restrans si un caine are nevoie de spatiu ... LE: O solutie (dar costisitoare) este un sistem de alarma silentioasa si un contract cu o firma de paza cu reactie rapida. Si toata "lumea" trebuie sa afle ce se intampla daca se face o spargere. Editat Iulie 17, 2017 de mars01 1 Link spre comentariu
leo 17 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 nu vreau sa descurajez autorul topicului ,,poate inainte mai speriai cu chestii electronice acum ,,hotul e mai versat decand fura prin ue ,,alarme si alte chestii video ,,poate pe moment sa stranga un pic vecinii pe la gard,,cat despre poze si video ,,pt politie ma cuprinde rasul ,,ca esti nu sunt in stare sa i prinda asa vizibili nu se le mai duci tu mura in gura ,,varianta cu cainii ,,pana la somnifere ,,la un cunoscut de al meu cu tot cu cainii si sistem de alarma video autorizatsi montat dela firma si tot la furat maxim ,,ok daca locuiesti tu acolo si pazesti altfel ,,stii tu lacatul e pt oamenii cu principii nu pt hotii si ei mereu sunt cu un pas inaintea tehnicii ,,dar poate in zona aia sunt analfabetii in ale furatului Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Stiu ca sunt unii care apeleaza si la asemenea metode de teama hotilor deci de aceea am scris,dar la dvs. este un obicei sa ma atacati.Mai bine ne povestiti ce se mai intampla prin UK. Draga, ai tu impresia ca te atac, dar nu este concurs de postari si nu esti obligat sa raspunzi. Cum poti recomanda cuiva sa puna sub tensiune gardurile sau clanta usii!!! Este interzis de un milion de legi. Interesant este ca nu citeste nimeni, daca punea unul un anut fara poza pentru un integrat banal cunoscut de toata lumea cum arata era capacit imediat, dar un topic care contine unul dintre cele mai idoate recomandari, inca nu este sters! Prin UK, a inceput sa se incalzeasca dupa citeva zile reci dupa gusturile mele, dar daca mai traiesc peste un an este posibil sa ma mut aici pentru restul vietii. Nu este foarte sigur, dar am primit oferta si o analizez! In ce priveste eficienta camerelor: eu lucrez la o firma care furnizeaza si servicii de internet. Am aproape 150 de abonati care au case in mare parte nelocuite si supravegheate video si succesul este total. Nu a mai avut loc nici o tentativa de furt! Este o constatare, nici eu nici firma nu vindem/montam/facem service la aceste echipamente! Iar majoritatea celor care se ocupa de spargeri din astea marunte sint cunoscuti de politie si prinsi destul de repede. Lasati povestile cu ''ineficienta politiei'' pentru ca se stie ca puscariile nu sint deloc goale. ""Orice las langa bloc (electrocasnic vechi sau un fotoliu mai vechi etc) dispare fara urma pana a 2-a zi. Si aceasta in Bucuresti ..."" La fel si in Paris, Roma, Dubai sau Valea din Deal! asta pentru ca la fel ca peste tot in lume, bunururile de acest gen lasate in afara locuintelor sint pentru cei care au nevoie de ele! Editat Iulie 17, 2017 de Marele Savant Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Cum poti recomanda cuiva sa puna sub tensiune gardurile sau clanta usii!!! Nu a fost nicio recomandare,eu doar am precizat ca sunt posibile aceste metode si ca exista unii care chiar apeleaza la ele dar fiecare interpreteaza cum doreste.A fost si ultima mea interventie in cadrul acestui topic. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Fiind vorba de o rulotă, se poate instala uşor şi relativ ieftin un senzor de perimetru, reglat cât mai sensibil şi cuplat la o sirenă piezo puternică.Astfel un eventual ,,curios,, va fi sesizat chiar înainte de a atinge rulota şi nu va putea dezactiva alarma, dacă ea e alimentată dintr-o baterie auto închisă în rulotă. Link spre comentariu
cristi_908 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Cel mai bun sistem inpotriva hotilor sint socurile electrice de 50-70Kv dar nu mortale eu am un sistem cu un traf de cuptor de microunde partea de inalta tensiune am un ridicator de 1500v care incarca un condesator de 10Mf 2000v condesatoru e descarcat pe primaru de la traf odata la 4 secunde da un inpuls de 50-70Kv inpulsu e atit de puternic de si un urs il pune la pamint dar nu e mortal, un hot daca ia un asfel de soc nu o sa mai aiba curaj sa intre pest gard in curtea nimanui nici odata in viata lui. 1 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Nu a fost nicio recomandare,eu doar am precizat ca sunt posibile aceste metode si ca exista unii care chiar apeleaza la ele dar fiecare interpreteaza cum doreste.A fost si ultima mea interventie in cadrul acestui topic. Nu, aceasta metoda nu este posibila si numai un inconstient plin de bani sau carea vrea sa vada o puscarie pe dinauntru apeleaza la ea! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Fara a supara ,daca in fata gardului elerctrificat exista panouri cu precizarea ”atentie gard elerctrificat ”si tu pui mana apoi treaba mneatale. La mine in zona se pazesc animalele ,cu astfel de aparate. Socul provoaca durere nici decum moarte sau alte daune. 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 ... şi ce dacă îl pozezi? poate şi să aibă faţa la vedere, ba chiar e mai indicat aşa, pentru că poate EL să vă dea în judecată pentru că "l-aţi filmat pe ascuns"! şi ce e mai rău e că o să şi câştige... pentru că asta e legea. nu, nu glumesc, nici nu fac mişto, verificaţi. Nici o data nu se va intimpla sa cistige daca este la tine pe sau in proprietate. Asta pe verificate, nu povesti si nu o singura data. Tot din experienta trista a anilor nostrii o sa vezi in majoritatea cazurilor o...cagula. Doar fraierii intra nemascati si fara manusi si aia is tot mai putini. Grig Link spre comentariu
cristi_908 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Gardu electric trebuie sa aiba peste 8-10 juli reali cu cat este mai puternic inpulsu trebuie sa fie mai rar , cele de animale sint de 1-4 juli. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 De dus in alta parte, n-am unde sa o duc. Doar sa o bag in curtea unuia de incredere...dar de unde sa-l iau pe ala...in fond, e o idee buna! Poate voi gasi pe cineva de incredere.... Cele mai bune info le poti gasi de la seful de post, primar si nu in ultimul rind parintele din sat. Ia`o in ordinea asta si gasesti o rezolvare, cu alarme, lacate si alte alea...mai ales daca ai un acumulator, un telefon sansele`s tare putine sa reziste citeva saptamini daca e o zona cu infractionalitate ridicata, asta afli tot de la seful de post. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate