Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smart Tv Samsung UE32H550AW

mradu2005

Postări Recomandate

Mi am facut cont dar nu cred ca pot sa le dowloadez pentru ca sint nou venit s au poate gresesc ? este in rusa si browserul nu traduce toata pagina ok ca sa inteleg multumesc si astept sfaturi

Ps:Sa ma apuc sa citesc memoria si flashul din tv ? intreb ! Aparatul este Samsung UE35H550AW

Pina la urma este UE32H550 ca in titlu sau UE32H5500 ? BN94-07369A este de la UE32H5500 - tv smart , full hd ceea ce nu este cazul la UE32EH4003 care este HD ready - slabe sperante , sa nu zic exclus , sa mearga

Nu te chinui degeaba 4003 nu e smart si nu o sa-ti mearga. Roaga pe cineva care are cont sa-ti downloadeze bin-urile.

Link spre comentariu

Mi am facut cont dar nu cred ca pot sa le dowloadez pentru ca sint nou venit s au poate gresesc ? este in rusa si browserul nu traduce toata pagina ok ca sa inteleg multumesc si astept sfaturi

Ps:Sa ma apuc sa citesc memoria si flashul din tv ? intreb ! Aparatul este Samsung UE35H550AW

UE35H550AW pare ca nu exista , cel putin pe google

Link spre comentariu

Salut !Am reprogramat flashul din tv cu un dump de la un coleg de aici si sa modificat putin functionarea tv adica:dupa ce il alimentez face doar power on si c am atit lucru pe care inainte nu il facea, banuiesc defect procesorul !Multumesc pentru ajutor si daca se poate mai astept rezolvari ,pina atunci o sa ma interesez de un alt modul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări