yo9hrb Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Stimati confrati, Am intrat in posesia analizorului din titlu. Probabil provenit de la fratii nostri din China. L-am testat cat de cat pe antene cunoscute, testate (acu' ceva timp) cu un MFJ 269. Rezutatele sunt apropiate (din cate imi amintesc). Adica antena mea de la tara merge multumitor in 7 si 21MHz (asta insemnand in SWR sub 3, cateodata chiar sub 2). Am zis sa fac o treaba oabla si sa-l conectez la computer, dupa cum zice si EA4FRB pe site-ul lui. N-am reusit. Cand ajung la "PC Link" ramane in stadiul de "Waiting link". Computerul pe care incerc sa-l leg este un Fujitsu, I5, system de operare WIN10. Am instalat tot ce spune nenea EA4FRB, tot nu se leaga. Ce as putea sa fac/ testez? Multumesc. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ce as putea sa fac/ testez? Salut Silviu, Eu as incerca direct pe un sistem Windows XP, instalat fie pe alt hard-disk, fie existent pe alt calculator (fie el si laptop). Apoi iti poti face o idee. Windows 10 poate oferi anumite suprize, desi pana acum sunt multumit de el (+ add-on-urile necesare, hi hi). Daca e original, Sark100 ar trebui sa functioneze foarte bine. Nu vreau sa te dezamagesc, dar din pacate, am vazut cateva clone luate de la chinezi de catre un amic mai in varsta (asta in urma cu vreo 2 ani) si toate aveau probleme. Si problemele nu apar cand ceri sa fie afisat SWR, ci atunci cand ceri afisarea impedantei complexe - acolo o dadeau in bara. Incearca pe un Windows XP (ca sa nu pierzi timp cu depanarea problemei in Windows 10) si macar poti evalua performantele aparatului. Apoi... mai vezi, s-ar putea sa descoperi si cum sa-l faci sa functioneze sub Win10. Hi ! Sa-l stapanesti sanatos si la cat mai multe masuratori ! Link spre comentariu
dark_angel Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Poate si o masina virtuala cu XP sau un live pe stick? (daca nu are alt hdd liber). Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2017 O sa incerc de pe alt computer cu xp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum