Miculescu P Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 unde gasesc un smart meter care limiteaza injectia de energie_ surplus_ de la panouri la retea Link spre comentariu
Miculescu P Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Buna ziua Va rog as dorii detalii daca un invertor solar de 2000w poate sa aiba urmatoarele facilitati: - sa fie conectat la reteaua de energie a orasului (la o priza din casa sau la tabloul electric al casei) -Presupunem ca energia maxima de la panourile solare este de 2000w - daca consumul casei este mai mare de 2000w (ex 2300w) atunci cei 300w sa fie luati din reteaua de energie a orasului necesar 2300w = 2000w din panouri + 300w din retea - daca consumul casei este mai mic de 2000w (ex 1200w) atunci cei 800w_ produsi de panouri mai mult decat necesar_ sa se piarda sau sa fie inmagazinati in acumulatori. Aceasta energie de 800w produsa in plus sa nu se intoarca in reteaua orasului. productie panouri 2000w = 1200w consum + 800w spre acumulatori (sau pierduta) - invertorul sa functioneze CU si FARA acumulatori Nota - acest invertor sa aiba ,,functia zero export,, sau imi mai trebuie un limitator (sau altceva) care sa opreasca spre retea excedentul de energie produsa de panouri si neconsumata. - eu am nevoie de energie mai mult pe timpul zilei. Multumesc mult ! Link spre comentariu
grifonul_alb Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Cauta GTIL inverter de 2000W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum