Marian Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Arata ok carcasa, bravo PS: Coletul e la posta, in 2-3 zile ar trebui sa-l primesti. Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Eu am folosit punte de 25 A fara radiator si la un consum de 24 Vcc / 4 A se incalzea usor si acea punte. O sa-i pun si ei un radiator si peste toate vine un cooler pentru 'racoreala". Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 albasete, spuneai că foloseşti cutii de plastic pentru instalaţii pe post de carcasă pentru montajul ăsta... vrei să fii amabil să pui o poză-două cu interiorul?mă interesează să văd cum faci cu radiatoarele... plasticul şi radiatoarele fierbinţi nu prea sunt buni prieteni!...mulţumesc! Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Vezi postarea #76,acolo sunt poze cu o sursa terminata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 (editat) Eu ma gandesc sa bag si ceva lemn. Pun tranzistoarele fara mica, am carcasa metalica si ca sa nu ating cele 2 canale prin radiatoare si carcasa voi pune si niste lemne sau placi de lemn intre radiatoare si carcasa. Alte sugestii? Editat Iunie 9, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 plasticul şi radiatoarele fierbinţi nu prea sunt buni prieteni!... De ce ai accepta radiatoare fierbinti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 (editat) 50-60 de grade tot face daca ai 30 in mediul ambiant si tragi din ea cat o lasa sufletul. Editat Iunie 9, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 MifTy: Vio a raspuns pentru mine. Multumesc.Nu se incinge atat de tare radiatorul incat sa topeasca plasticul, de fapt ABS. Ultima carcasa este dedicata montajelor electronice, parca am pus o poza pe aici, nu mai stiu postarea. Fan Elforum: poti folosi parchet laminat. Nu arde asa repede, testat de mine la tara, facut focul sub tuciul cu apa. Marian are dreptate, accepti radiatoare incinse la "rosu" ? Nu sunt adeptul montajelor care merg "fierbinti" , poate usor caldute. Momentan sunt in stand-by cu finalizarea sursei, mai am si alte treburi non electronice. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 la parchet ma gandeam si eu. Poate pun un cablaj sub radiator, vad eu cum le lipesc/prind. Am o intrebare pentru cei care au testat si care au mai trecut prin asta. Ma bate gandul sa improvizez ceva din cupru pentru racire. Am vazut ca e de aproape 2 ori mai conducator termic decat aluminiul. Asta inseamna ca pot sa reduc suprafata/dimensiunile radiatorului in comparatie cu unul de aluminiu. Gandesc bine? Pun cupru si salvez spatiul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Alte argumente, alti useri? Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Cuprul este mai scump ca Al. Sporadic am gasit radiatoare De Cu , dar erau din aliaje, nu era Cu. Mergi pe Al si coolere. Cat de mult crezi ca se va incalzi acel radiator ? Sursa va fi mai mult pentru teste. Daca ai consum sub 3 A, nu-i problema cu disipatia termica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 (editat) Test fara radiator. Nu stiu daca ai vazut acest test facut de mine intr-ul alt topic. Am zis ca "improvizez", nu ca o sa cumpar radiator de cupru. Iar daca te intereseaza discutiile de pe marginea subiectului, se gasesc aici. Editat Iunie 9, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum