MifTy Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Error: You have reached your quota of positive votes for the day ... măi să fie!!! în altă ordine de idei, cunosc sentimentul... o spune un om care ani de zile a dat găuri cu forfecuţa şi şurubelniţa pentru că la magazin i se spunea: "nu se vinde, domnu'" sau "nu se fabrică aşa ceva, domnu'"... noroc cu chinezii, care e nişte tâmpiţi care ei nu ştie că "nu se vinde" sau "nu se fabrică", şi fabrică şi vând de proşti ce sunt tot ce ai nevoie! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 (editat) Ultima recolta. https://s3.postimg.org/4ljci2mlv/20170713_205745.jpg La care se mai adauga voltmetrele de panou, toate si un canal care mai regleaza intre 15 si 30v, al doilea. De azi intra in conservare, ca sa nu zic ca imi bag in ea de sursa. La iarna daca oi mai avea chef... Editat Iulie 13, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Adica ai trosnito si pe asta ? Ce naiba, eu ma apuc de a 4-a si toate au mers din prima. Ultima am testato la 6 A / 24 Vcc, se cam incalzeste usor traf.ul, dar nu am probleme cu ea. Stiu ca am o marja de siguranta destul de mare la ce voi testa eu. Succes. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 (editat) Pe ici, pe colo, si anume in punctele esentiale. De la panelmetre mi se trage. Fara ele au mers ambele canale. Am doar unul care merge (canal). O sa reproiectez cablajul pentru nevoile mele. Am prea multe fire insirate prin ea cu tot felul de carpeli si toate pentru ca am traf cu punte mediana si am incercat sa fac dual channel sursa si am mai avut niste bagabonti pe-acolo intre infasurari, intorsi prin alte cai, sunt convins. Editat Iulie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 (editat) Dupa lupte seculare si mai tăiete, am decis ca sa o termin cu un canal, voltmetru analog, cutie noua si sexoasa, un ventilator mare si cateva butoane cu tija basculabila si o fusa. Ultimele teste sunt ok. In alta zi voi face decupajele si voi inchide cutia. Editat Decembrie 10, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Spor la treaba! Daca imi permiteti, si nu va suparati, v-as sugera sa renuntati la banda izolatoare (galben cu verde), deoarece arata ca firele inadite de la Dacia1300. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Poate o astup cu alba cand i-oi face restul de treaba. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Poate o astup cu alba cand i-oi face restul de treaba. V-as sugera tub termocontractibil indiferent de culoare. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Am dar presupune sa desfac niste lipituri foarte migalos realizate. Cred ca firele litate care ies din traf au minimum 4 mmp, daca n-or fi chiar de 6. Bagai un m de fludor in 3 fire... nu ma deranjeaza cum arata. Oricum nu sunt vizibile. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 (editat) Felicitari ! Deja am facut si a patra sursa dupa schema de aici si merge brici. Mai bine luai o cutie de la Miva, se prelucreaza usor. Te cam chinui cu Alubond-ul ala, sau poate ai pe cineva care-l decupeaza. Nu-i pui si ampermetru ? Succes ! Editat Decembrie 11, 2017 de albasete Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 (editat) Nu ii pun ampermetru. O sa incerc sa procur un potentiometru multitura pe curent si o sa fac masuratori cu multimetru inainte de a pune sarcina. Poate-poate, la tensiune o sa pun un reglaj gros-fin, dar nu sunt decis acum daca asta vreau. L-am primit gata samfrenat dupa cum am dat desenul cuiva. Nu s-a potrivit el exact si am mai prelucrat pe capace un picut. O sa ii dau gauri cu bormasina, chiar si pe cea pentru voltmetru, care e cea mai complicata dar nu mi-e teama. In rest vor fi gauri care ies dintr-un burghiu pentru butoane, borne si potentiometre. Nu mai pun butoane patrate. Si chiar si gaura de voltmetru ar iesi dintr-o carota dar cred ca voi da 100 de gauri de 2,5, una langa alta si voi taia printre ele pentru voltmetru. Cutiile recomandate nu erau bune, am traful mare, e de ups. Mai am o carcasa neindoita si nejupuit scociul de protectie, identica, doar cele 3 laturi (capota cum ar fi) pe care as putea sa o dau cuiva si vechea carcasa neagra in care am inceput sursa. Daca e cineva interesat sa imi dea mesaj privat si o pun la vanzari. Pun poze, pret si tot ce trebuie conform regulamentului. Va rog, pentru a nu fi sters postul meu oftopic, pentru care imi cer scuze, nu initiati aici cereri/oferte. Fiind oftopic, nu doresc sa poluez cu detalii neinteresante. Multumesc de intelegere moderatorilor. Editat Decembrie 11, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Daca ai carota, nu ezita sa o folosesti. Nu merge o fata din plastic ce poate fi prelucrata mai usor ? Multitura mai bine pui pe tensiune, nu pe intensitate. Ai mai mare nevoie de tensiune cat mai exacta decat de intensitate. Chiar daca ai amperajul mai mare, consumatorul ia cat i i trebuie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 (editat) Azi o terminai definitiv si irevocabil. Sper sa nu o mai deschid niciodata. Mie imi place cum arata. Mai trebuie sa ii pun stecher si sa imi fac banane cu crocodili. Editat Decembrie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Felicitari ! Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa o finalizezi . Arata chiar foarte bine, dar era loc de mai bine. Sa o folosesti sanatos si fara interventii la ea ! Ca sa fiu carcotas, de ce pusesi eticheta aia pe voltmetru ? Si mai e lipita si stramb. Jos cu ea. Ce , nu stii ca ala-i voltmetru ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Fu in plus si imi paru rau sa o arunc. Vazui ca e stramba. Merci! Dupa lupte indelungi, mi-am facut timp si de ea. Are 7.2 Kg. Una peste alta, daca o cumparam ieseam mai ieftin. Am aruncat o gramada de bani aiurea dar pot spune ca stiu ce e in cutie, ca pot repara oricand , orice. E rezultatul muncii mele si are valoare sentimentala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum