ciuca paul Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 V salut . Imi trebuie schema interna cu valorile corecte a componentelor in a construi acest amplificator de eroare. Din pacate nu mai dau de aceasta schema pe care candva am si facut-o dar acum nici pe net nu o pot afla . Ce mai retin ca acolo este un BF,458,un tenar de 50v dar valoarea rezistentelor nu o mai stiu. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Maine îți pot da schema Link spre comentariu
ciuca paul Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Ok .Multumesc.. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Ai in atas schema. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Iulie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2017 Multumesc d-nu Dan gasisem topicul vechi chiar de d-voastra undeva in arhiva ,acesta este un amplif. universal care in cele din urma este chiar bun doar ca trebuie facut reglajul ptr. ce tip este nevoie .Eu aveam schema originala chiar ptr. se 110 dar nu am mai dat de ea. Link spre comentariu
winstyle Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Poți folosi și un TL431 și divizorul cu rezistențe având valorile de la 11AK30 , de exemplu . Sau il calculezi in asa fel incât să ai 2,5 volți pe rezistența legată la masă și pinul de comandă al TL-ului . Alimentarea optocuplorului o iei de la o tensiune mai mică . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum