Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED DMTECH LED23DTB-W

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua , acest televizor avea manifestarea : alimentat lumina ledul rosu de st-by , dupa apasarea butonului power de pe panou ledul trecea in verde , pe display era afisat DMTECH pentru cateva secunde apoi intra in stand-by . Cu salvarea continutului memoriei spi 25L32 si rescrierea cu fisierul salvat nu s-a produs nici o schimbare , am gasit un dump pentru main identic t.msd309.3c 10304 dar alt producator ( ceva BBK LEM2487FDT ) , cu acesta merge si reactioneaza la butoane dar inversate , imaginea se vede daca luminez cu lanterna dar nu are iluminarea din spate . Aveti ceva dumpuri pentru acest main ? display este LTM230HT09 . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

5

• iuliantv

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

de acolo am luat si pe cel de LEM2487FDT , am reusit sa fac sa mearga backlight injectind 5 volti in pinul ADJ al conectorului ce merge spre modulul led driver , dar totusi este neconcordanta firmware deoarece intrand in meniu apar icoanele ok dar in loc de submeniuri sunt cifre , programele sunt din dump deoarece nu vad unde exact este cautarea automata si sunet vad ca nu este de asemenea

post-175359-0-94809600-1499697869_thumb.jpg

post-175359-0-82589800-1499697880_thumb.jpg

post-175359-0-55343500-1499697888_thumb.jpg

Link spre comentariu

multumesc pentru fisiere , am incercat cu cel pentru Vivax dar nu lumineaza nici macar ledul rosu de st-by , cu primul nici nu am incercat deoarece este pentru un mainboard diferit

Link spre comentariu

stiu ca e main diferit(doar dupa terminatie) cate binuri am scris eu cu terminatie diferita si sau comportat ok sau aproape ok,de aceea am si specificat ,,daca va vine usor puteti incerca,,

ca fum nu iese

Link spre comentariu

ok , incerc si cu acela , cautand pe net am vazut ca difera nu numai terminatia ci si aspectul total diferit de aceea nu am insistat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări