Yo4You Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 Va salut Am si eu o nedumerire este echivalent AT90S1200 10pi cu AT90S2313 schema montajului ce vreau sa il fac este acesta: http://www.qrz.ru/schemes/contribute/co ... 5vul-synt/ Link spre comentariu
Vizitator adi2san Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 Va salut Am si eu o nedumerire este echivalent AT90S1200 10pi cu AT90S2313 schema montajului ce vreau sa il fac este acesta: http://www.qrz.ru/schemes/contribute/co ... 5vul-synt/ Dpdv hadware, singura restrictie este frecventa maxima de clock (1200 era ceva mai rapid decat 2313, deci daca ai un clock de 10Mhz in schema trebuie sa te asiguri ca 2313-ul suporta peste 10 Mhz - deci trebuie sa aiba extensia -10PI, sau -12PI, etc). 90S2313 si Tiny2313 (care este succesorul lui 90S2313, controllere "normale" din seria 90S nu se mai gasesc pe piata, mai sunt disponibile cateva din seria PWM sau CAN). Din punct de vedere software: Daca ai doar fisierul hex NU va functiona. Daca dispui de codul sursa al 1200-ului, poti inlocui cu AT90S2313 sau ATtiny2313, insa trebuiesc facute niste modificari in codul microcontrollerului (firmware). In mare, iti pot spune ca trebuie modificat vectorul de intreruperi, setare stack-pointer in memoria SRAM (la 1200 este hardware), anumite periferice trebuiesc programate altfel (de exemplu trebuie sa te asiguri ca este dezactivat modul PWM in timere, unde este cazul, pentru ca ezista facilitati in plus), plus schimbarea numelui pentru anumite define-uri, setari de clock, etc. Pentru o persoana cu experienta medie ar lua cateva ore (am mai facut conversie de cod intre 90S8515 si ATMega8515 si mi-a luat cam 1 ora), Dar .. daca nu dispui de codul sursa, nici o sansa ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum