Vizitator Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 (editat) Salut colegii. Vreau sa-mi cumpar un Tester Auto multimarca. Dar nu reusesc sa fac o alegere....sub nici o forma.. Fac apel la colegii care au sau macar cunosc un tester auto bun, care sa faca cat mai multe... Stiti cum este, la inceput esti afon, apoi afli si regreti ... asa ca Help! Buget: nelimitat Editat Iulie 9, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Faker Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Din ce am vazut eu prin servisuri cam Bosch Kts si Delphi sint cele mai intalnite. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Nu exista un tester ,,cel mai bun".Fiecare are puncte forte si deficiente.Ca exemplu,incercati sa codati injectoarele la Ford cu KTS si veti avea parte de o surpriza neplacuta,dar asta nu inseamna ca este un tester slab.Pentru a primi o indrumare optima,ar trebui sa fiti mult mai specific in conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca acel tester.Este utilizat in service sau in regim DIY?Doriti pentru cars sau trebuie sa aiba si trucks?Sunteti dispus sa platiti subscribe anual pt updateuri?Cat de relevanta este pt dvs prezenta suportului tehnic? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 (editat) e as vrea un tester multimarca, dar mi-ar place sa pot activa si chestii din calculatorul de comfort, de genul cand ti cheia prelungit pe LOCK sa inchida geamurile.... nu imi trebuie tir-uri, nu vreau update-uri platite, iar suportul tehnic pentru mine egal zero.. pentru ca asa ne-am obisnuit. ma gandesc la un autel...dar ei sunt cam zgarciti pe codare.. Editat Iulie 12, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum