DINU Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Buna.Am un strung SP80 si vreau sa montez un universal cu 4 bacuri.Doresc o flansa executata profesional fara gaurile de fixare si umar asezare universal.Multumesc. Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 (editat) Orice piesa se executa dupa schita sau model. Sic. P.S. Am vazut si strungari care masurau cu "cam atat" sau cu coltul halatului. Editat Iulie 9, 2017 de Untold Link spre comentariu
DINU Postat Iulie 16, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2017 Multumesc d-le UNTOLD pentru postare.Stiu cum se executa o piesa dupa DESEN .Problema este strungarul dispus sa execute o piesa de precizie .Cunosc si eu multi povestitori.De teorie sun satul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 (editat) Cred ca ai inteles total gresit mesajul lui @Untold. Iti traduc eu: daca vrei sa gasesti pe cineva sa faca flansa pune schita de executie. Editat Iulie 16, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum