emil.gabor Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 Are cineva de vânzare sau sa imi spună de unde il are , am nevoie de un tarod trapezoidal TR20 stanga 2 începuturi . Nu am găsit de cumparat nici pe eBay nici pe alte situri . Cred ca am găsit la Hoffman dar erau sume inumane. 700 euro ca de obicei . Nu imi trebe calitate extraordinara ca degrosarea o fac pe strung doar ultima trecere as face cu tarodul sa Nu cumva sa ii fac joc excesiv si trebe sa țină 10 piulițe Link spre comentariu
alin 105 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Pai la scule ai in atelier l-ai putea executa tu cu oaresce efort dintrun surub grupa 10... 12...., calit ulterior.Mai ales daca e doar de finisare, ar trebui sa tina fara probleme. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Dar nu am asemenea șurub . Si sa ma pun sa fac si șurub , nu prea merita . Find vorba doar de 10 piulițe . O sa le Cuțitez pe toate ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 (editat) Cauta pe la depozitele de materiale, otel de calitate MoCN pe care dupa ce-l prelucrezi, il calesti si pe urma-i faci revenire. Otelul calit este foarte dur si de aceea trebuie facuta revenirea joasa,la temperatura de 100-250*C, (duritatea scade cu 1....3 unitati HRC) pentru a elimina tensiunile interne. Verifica geometria cutitului pentru filetat. Suruburile din orice grupa, nu sint suficient de dure incit sa poti face un tarod cu care sa si poti fileta.Bafta. Editat Iulie 10, 2017 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Da , dar nu ma ajuta cu nimica . In timpul cât imi ia sa fac tarodul , care tot nu il scot la tolerante de fabrica fac 5 piulițe . Deja am făcut 3 care au ieșit Ok. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum