Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzatii tari, chinezesti!

Postări Recomandate

La Thursday, March 01, 2018 la 2:04, thunderer a spus:

SSM-ul fiind o arie de tranzistoare (nu chiar ieftina), probabil ca rezistenta e ca sa faca vreo compensare cu temperatura, ca prea e lipita de spinarea integratului.

@alcon, ai schema aparatului din poza?

M-am documentat, intr-adevar, SSM2210 este o arie de doua tranzistoare imperecheate destinate "ultra-low noise audio systems", dar, care nu se mai fabrica (obsolete).
In mod sigur, acea rezistenta, singura de alta culoare, este pusa acolo cu un scop precis, altfel, putea fi pusa pe spatele pcb-ului, cum mai practica anumite firme renumite.

Link spre comentariu
La Thursday, March 01, 2018 la 2:04, thunderer a spus:

SSM-ul fiind o arie de tranzistoare (nu chiar ieftina), probabil ca rezistenta e ca sa faca vreo compensare cu temperatura, ca prea e lipita de spinarea integratului.

@alcon, ai schema aparatului din poza?

Am mai cautat si am gasit aceasta schema, si explicatia.

VCO.jpg

Link spre comentariu

Multumesc, eu eram interesat de partea cu LM13700. Dar vreau o schema folosita intr-un aparat industrial. Implementari amatoricesti am vazut si nu am incredere.

Explicatia cu rezistenta este edificatoare.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 03.03.2018 la 1:40, thunderer a spus:

Multumesc, eu eram interesat de partea cu LM13700. Dar vreau o schema folosita intr-un aparat industrial. Implementari amatoricesti am vazut si nu am incredere.

Ce aplicație vrei sa faci cu 13700 ?

Link spre comentariu

Un limitator. Iti stiu opinia, ca este domeniul PRO, in sensul ca deformeaza la limitare.

Multumesc pentru interes, stiu ca o sa vina si o solutie :limb:.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări