codrut Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 model:CK-5051X la acest tv am gasit finalul de linii ars.L-am inlocuit dar se incalzeste foarte tare si imaginea este ingustata . am pus mai multi tz D1555;bu2508d;d2499 dar toti se incalzesc. este ceva ce imi scapa sau este traful dus? +B este 115v Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 ingusta cum?poate fi deflexia.... Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2017 ingusta stanga-dreapta Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 Dar nu ai precizat cât e 115 V B+ în funcționare când se încălzește finalu linii. Daca scade sunt 2 posibilități trafo sau bobina deflexie. Daca nu semnal de c-da H-AUT nu este în parametri ,traseu jungla,driver,final linii. Link spre comentariu
winstyle Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 Verifică condensatorul de intoarcere linii și cel in serie cu bobinele de deflexie pe orizontală , eventual inlocuiește-le . Și mai verifică ce a spus colegul in postarea anterioară . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Deflexie defecta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum