Adrian_BBS Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Eu de fapt vreau sa aflu daca pot alimenta cu schema asta dar cu cele 2 diode ca in datasheet+condensator de 10000uF/25V+acelasi traf un kit de amplificare d2 2*40W de la adelaida.Imi cer scuze daca am postat prea multe topicuri Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Daca diodele sint destul de mari, macar de 10A ca sa nu se incinga, poti sa alimentezi ampliful. Poti sa scoti ampermetrul, desi e interesant sa vezi cit consuma montajul. Tensiunea redresata va fi de +16... 17V, aproape de cea maxima a montajului. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 multumesc pt raspuns....diodele sunt de 10A...am facut deja sursa dar asteptam cateva sfaturi inainte sa ard ceva Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Prima data nu am vazut ca ai atasat si datele diodelor... Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Mai 26, 2007 Autor Partajează Postat Mai 26, 2007 Dar kitul asta merge alimentat din sursa de mai sus ?? Link spre comentariu
zal Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 E prea mica tensiunea. O sa gîjîie ca dracu'. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2007 Mai am o intrebare.......conform datasheetului diodei BY392(de mai sus)....si schema sursei (simple car battery charger(1)).....k(catodul) se leaga de + condensatorului sau invers???...mai intreb o data ca sa fiu sigur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum