Vizitator collemann Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Imi poate spune cineva daca acesta este un filtru activ?adica, daca acesta e filtru activ...nu mai este nevoie sa mai pun in incinta difuzorului acele filtre pasive?(vine legat hp-ul si pht-ul direct la amplificator?nu se poate arde acel pht 408, fara filtru?). Link spre comentariu
cosmin_h Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Ce ai tu acolo seamana a corector de ton. Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Filtrele active se leaga inaintea amplificatoarelor, care devin fiecare dedicat ptr. joase, medii, inalte sau depinde pe cite cai e facut acel filtru activ. Deci, cite iesiri are filtrul, atitea amplificatoare. Fiecare amplif va ataca direct un difuzor bun ptr. banda respectiva de frecvente.Si mie mi se pare ca montajul ala e doar un corector de ton, deci sa nu cumva sa legi direct difurile la amplif, fara filtrele pasive. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator collemann Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 ok.multumesc...am sa fac rost de filtre pasive.Stiti cumva cam ce filtre ar trebui pentru un fullrange cu hp15w + pht-408?(vre-o schema ceva)...sau de unde asi ptea face rost de ele?(gata facute)? Boxa va fi facuta dupa proiectul de mai jos.... http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... T115B2.pdf Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 avem o sectiune audio cu o gramada de linkuri, scheme si alte alea!!!de ce nu te uiti acolo, si alegi ce trebuie??? Link spre comentariu
Vizitator collemann Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Am aflat pana la urma...componenta pe care n-o cunosteam eu este chiar un filtru activ pt subwoofer...si trebuie sa-l demontez de pe amplificator.Va trebui sa-l inlocuiesc cu un potentiometru. Asi mai avea nevoie de un corector de ton...stiti vre-un model de corector de ton ce ar fi bun pt. acest ipa 400 mono? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum