Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa-mi schimb telefonul

Electron

Postări Recomandate

Momentan am un sony ericsson t100 dar unele chestii nu-mi plac la el. De exemplu cand vreau sa sun pe cineva tre' sa caut pozitia sau sa scriu numele celui pe care vreau sa-l sun, sau cand primesc un apel nu-mi apare numele apelantului, ci doar numarul, desi face parte din agenda.Ce alt telefon pot sa-mi iau tot din categoria lui SE T100? Sa aiba ecran albastru, sa fie mic si meniuri accesibile. Nu vreau polifonie, ecran color sau jocuri.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

2

• Netcrusher

2

• micutu

1

Verifica sa nu ai numerele de mai multe ori in agenda, ca d-aia nu-ti afiseaza numele.Daca intri in meniu, la agenda, la cautare, si nu introduci nimic ti-o arata pe toata.

Link spre comentariu

T630 este un telefon bestial. Dar la un pret foarte foarte putin diferit, iti poti lua k500i., care are diferente f mari fata de t630. 1. grafica este mai buna, meniul e mai frumos, are o memorie de 12 mega, fata de 2 mega, are mp3 player, filmeaza.

pentru informatii poti vizita http://www.gsmarena.com !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări