Electron Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Momentan am un sony ericsson t100 dar unele chestii nu-mi plac la el. De exemplu cand vreau sa sun pe cineva tre' sa caut pozitia sau sa scriu numele celui pe care vreau sa-l sun, sau cand primesc un apel nu-mi apare numele apelantului, ci doar numarul, desi face parte din agenda.Ce alt telefon pot sa-mi iau tot din categoria lui SE T100? Sa aiba ecran albastru, sa fie mic si meniuri accesibile. Nu vreau polifonie, ecran color sau jocuri. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 Verifica sa nu ai numerele de mai multe ori in agenda, ca d-aia nu-ti afiseaza numele.Daca intri in meniu, la agenda, la cautare, si nu introduci nimic ti-o arata pe toata. Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 7, 2005 Partajează Postat Iulie 7, 2005 Alcatel 512 :lol: (daca vrei da-mi pm) Link spre comentariu
Electron Postat Iulie 11, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2005 Expirat de mult subiectul. De atunci l-am schimbat pe un Nokia 1100 care mi l-au furat. Hotii :( Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 Va rog frumos, dati-mi si mie o parere despre SonyEricsson T630. Intentionez sa-l cumpar. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 T630 este un telefon bestial. Dar la un pret foarte foarte putin diferit, iti poti lua k500i., care are diferente f mari fata de t630. 1. grafica este mai buna, meniul e mai frumos, are o memorie de 12 mega, fata de 2 mega, are mp3 player, filmeaza. pentru informatii poti vizita http://www.gsmarena.com ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum