Bebelu Postat Iulie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2017 Pare bun si acesta. Pot folosi socluri pentru AO-uri ? Link spre comentariu
Dominicue Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 (editat) Pare bun si acesta. Pot folosi socluri pentru AO-uri ? Bineinteles ca se poate si daca ai nevoie de desenul cablajului te pot ajuta Si pentru MC ? Viorel, zici tu ceva. Insa ma indoiesc ca initiatorul topic-ului v-a ajunge degraba la o doza MC de calitate.....nu-i ajunge bugetul alocat Si totusi ca si fie bine (sa nu fie rau), si un proiect pentru doza MC, http://sound.whsites.net/project25.htm Editat Iulie 7, 2017 de Dominicue Link spre comentariu
Bebelu Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Ca sa am si MC mai bag o amplificare in serie la MM. Ce fac apoi ca sa aleg intre MM si MC ? Bag un comutator ? Unde ? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Nu se fac amplificari separate asa incat sa nu ai nevoie de comutator ?Nu ma pricep la table, doar imi dau si eu o parere. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 (editat) Bebelu , eu o sa fiu direct cu tine , dupa intrebarile pe care le pui pe aici , nu o sa reusesti niciodata sa construiesti un preu MM dar mai ales MC . Varianta cea mai simpla si buna pentru tine este sa cumperi un preu Creek OBH 15 , are dsponibile intrari pentru doze MM si MC . http://www.creekaudio.com/phono-pre-amplifiers/obh-15mk2/ Editat Iulie 16, 2017 de viobio Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 De comutatoare sau intrerupatoare nu ai cum scapa daca vrei sa faci reglabile Cin si Rin. Viobio, poate nu va putea proiecta un preu., dar de construit unul cu CI-uri poate oricine. Important este sa dispuna de schema, cablaj si sfaturi de conectare/cablare, inclusiv pt alimentare. Link spre comentariu
Bebelu Postat Iulie 16, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2017 Creek costa 1800 de lei. Peste buget. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 (editat) De comutatoare sau intrerupatoare nu ai cum scapa daca vrei sa faci reglabile Cin si Rin. Viobio, poate nu va putea proiecta un preu., dar de construit unul cu CI-uri poate oricine. Important este sa dispuna de schema, cablaj si sfaturi de conectare/cablare, inclusiv pt alimentare. Sigur ca poate , dar trebuie sa-i dea cineva un cablaj probat , de plantat poate oricine planta , daca i se da doar schema , sunt sigur ca nu o sa faca nimic , stii bine ca iti trebuie ceva experienta in proiectarea cablajelor imprimate pentru montaje care lucreaza cu semnale mici .Ar mai fi o varianta , sa cumpere un amp care are preu phono MM/MC , de exemplu un Harman Kardon PM655, ,665 , dau de exemplu seria PM6XX pentru ca am aceste ampuri si au preuri foarte bune , mai sunt si alte ampuri cu preuri bune . Ar mai fi o varianta , am eu un produs comercial preu MM , nu dau nici link , ca iar apar discutii si scandal , cred ca stii despre ce este vorba . Editat Iulie 16, 2017 de viobio Link spre comentariu
Bebelu Postat Iulie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 Am ales schema pina la final. O sa fac un preu de MM la inceput si o sa las loc in cutie si pentru un viitor preu MC. Nu ma mai complic cu comutator intre ele, fiecare va fi cu intrarea si iesirea lui asa cum a sugerat cineva mai sus. Ca schema de MM am ales una recomandata de un prieten iar operationalele vor fi opa2134. Montajul il fac pe cablaj gaurit iar sursa de alimentare e cu lm317 si lm337 la 15v. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 (editat) Schema clasica as putea spune cu performante rezonabile. Numai operaționalul eu as pune altceva dar nu pt ca nu-i bun asta ci pt ca mie îmi place sa nu ma ghidez după curentele audiofile la moda. Editat Iulie 18, 2017 de sesebe Link spre comentariu
hpavictor Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Merită să arunci o privire aici : http://www.hifi-stereo.eu/forum/viewtopic.php?f=4&t=2090 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum