Vizitator moga alexxx Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Salutare . Am o pb mica ( mare ) am nevoie de 2-3-10 sfaturi pt un proiect ambitios . Care implica o statie Full ( amplif , boxe , mixer etc ) care sa fie capabila sa acopere aprox 200pers ! Bugetul estimat este de 1500 euro.... acum rog pe cei mai avansati in domeniu sa isi spuna cuvantu ! Si aici il rog pe Vasile , Adi si cei care se mai simt in masura :)Multumesc anticipat . Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 pai da mai multe detalii: indoor/ outdoor, suprafata, geometrie. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 si indor si outdoor . Geometria nu conteaza...o sa difere ...si un sistem tapan nu tine cont de geometrie...eu gandeam , dupa intrumarule cuiva ca un 4.2 cu 4 fullrange 12" si tw si 2X18" ar fi bine Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 eu zic ca e de ajuns 2 sateliti/fullrange compacti cu C15-400B+horn+driver in incinta 75 litri acordat la 60Hz + 2 subwoofere.Ca accesorii folosesti stativul ce se prinde pe subwoofer si sta satelitul deasupra subwooferului, cross-ul unul activ, 3 amplificatoare si un mixer. Alte pareri?LE: Iar pt suburi ar fi interesant un BR HP18S cu miniwaveguide in fata, astfel vei avea kickbass mai pronuntat, acum depinde si de muzica predominanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum