critix Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Salutare. Doresc sa imi iau un incarcator pt telefon/tableta in masina. Ma intereseaza 2 iesiri- 1A si 2A (telefon si tableta). Problema este ca incarcatorul ce il am (no name 1A) bruiaza radioul. Doresc sa va cer sfatul in legatura cu un incarcator care sa nu bruieze radioul. Ce imi recomamdati? Bugetul... cca 50 lei. Va multumesc. Link spre comentariu
fratello Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Doar o sugestie : https://altex.ro/incarcator-auto-philips-dlp2357-10 Am ceva similar de la Philips, merge fara nicio problema ... Link spre comentariu
critix Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 Multumesc. Am vazut acest incarcator. Stii cumva cu ce CI ii realizat? Link spre comentariu
silcos Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Sunt in Metro unele incarcatoare cu iesire de 2A si 1A. Eu am folosit in 2 masini diferite, fara probleme cu radioul. Pretul e de vreo 22 de lei, deci ar putea fi incercat. Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 (editat) Eu am asta : Anker Quick Charge 3.0 42W Dual USB Car Charger dar e 19$. Rezista cu brio de 1 an, pe amazon vad ca zice lumea ca duce 3 amperi pe port testat. Editat Iulie 7, 2017 de briobit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum