spik Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Am descoperit-o in garaj, prafuita, dar functionala...primita acu' 4-5 ani si a ramas nebagata in seama! Merita revitalizata?! Ii trebe doar cartusele si putina curatenie! Totusi cred ca mai repede o donez cuiva ce stie ce sa faca cu ea si bineinteles daca are nevoie! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 (editat) Cartusul color costa intre 109 Lei si 203 Lei,adica depinde cati ml de tus are in cartus... Iar cartusul negru costa intre 92 Lei si 189 Lei,dar tot asa depinde cati ml de tus are in cartus... Deci o sa va duca cam la 200 Lei - 210 Lei cartusele....adica cele mai ieftine,adica care are doar vreo 5-10 ml de tus in fiecare cartus. Iar o alta imprimanta noua cu totul tot cam atat costa,adica intre 200 Lei si 250 Lei,acum mai depinde si de peformantele ei. Deci nu stiu daca se merita sa mai cumparati cartuse la aceasta imprimanta....Acum faceti si dvs cum credeti ca este mai bine. O zi minunata va doresc !!! Editat Iulie 5, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
spik Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 Multumesc de informatii. Am destramat-o si am pastrat motorasele si un ax metalic pentru eventuale proiecte! Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Multumesc de informatii. Am destramat-o si am pastrat motorasele si un ax metalic pentru eventuale proiecte! numai atât? :( dacă ştiam, o luam io... carcasa se putea refolosi cu ceva chin, şi mai avea şi alte "bunătăţi"! :( Link spre comentariu
spik Postat Iulie 15, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2017 Imi pare rau, mai ales ca am si spus despre donare in cazul costului mare al cartuselor! Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 eh... io m-am apucat să-mi "revitalizez" imprimanta, tot hp, tot vechiuţă, dar una mai de început de gamă, care foloseşte cartuşe hp21 şi hp22.am desfăcut-o să "storc" bureţii din "cutiuţa" de head cleaning, că cică era full şi nu mai voia să printeze... după aia mi-a fost cam lene s-o închid, apoi s-au mai ivit nişte chestii, şi până la urmă a stat degeaba cam 3 ani... acum 3-4 săptămâni m-am apucat să-i "revitalizez" cartuşele... semisucces: negrul se comportă ok, dar roşul din color nu vrea neam să iasă pe foaie, dar pe şerveţel lasă urme generoase... suspectez softul driverului "şmecherit" special, să pui clientu' să cumpere altă imprimantă nouă...nu mai cumpăr nimic în afară de hârtie: o să iau una laser a/n, şi pe asta o transform în "donator de organe" pentru un cnc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum