Cristian74 Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Buna dimineata, Am achizitionat de curand un transceiver marca Eurosonic ES200 CB, functional in norma CB UK Ce se poate face pentru modificarea transceiverului in banda FCC? A mai facut cineva aceasta modificare? Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Am achizitionat de curand un transceiver marca Eurosonic ES200 CB, functional in norma CB UK Ce se poate face pentru modificarea transceiverului in banda FCC? Buna seara, Nu am facut o astfel de modificare, dar privind tabelele pe care le-ati postat, ma tem ca nu (prea) aveti alternative practice. Programarea frecventelor canalelor din banda standard europeana e implementata prin programarea sintetizorului. In cazul dvs., cineva ar trebui sa studieze schema, pentru a vedea daca exista solutii care ar putea permite "reprogramarea". Presupun ca doriti sa exploatati in portabil statia; pentru ca altfel, daca ati dori s-o aduceti in banda europeana doar ca scop in sine, o alta solutie ar putea fi utilizarea unui sintetizor recuperat de pe o alta statie de CB (sau chiar a intregului bloc). S-ar putea ca alti colegi sa aiba idei mai bune sau chiar sa fi rezolvat problema. Eu nu cunosc statia si nu am alte idei mai bune (cel putin nu la ora asta, hi!). Succes va doresc si toate cele bune ! Am achizitionat de curand un transceiver marca Eurosonic ES200 CB, functional in norma CB UK Ce se poate face pentru modificarea transceiverului in banda FCC? Buna seara, Nu am facut o astfel de modificare, dar privind tabelele pe care le-ati postat, ma tem ca nu (prea) aveti alternative practice. Programarea frecventelor canalelor din banda standard europeana e implementata prin programarea sintetizorului. In cazul dvs., cineva ar trebui sa studieze schema, pentru a vedea daca exista solutii care ar putea permite "reprogramarea". Presupun ca doriti sa exploatati in portabil statia; pentru ca altfel, daca ati dori s-o aduceti in banda europeana doar ca scop in sine, o alta solutie ar putea fi utilizarea unui sintetizor recuperat de pe o alta statie de CB (sau chiar a intregului bloc). S-ar putea ca alti colegi sa aiba idei mai bune sau chiar sa fi rezolvat problema. Eu nu cunosc statia si nu am alte idei mai bune (cel putin nu la ora asta, hi!). Succes va doresc si toate cele bune ! Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 ok, am sa o desfac sa vad ce solutii practice gasesc. Am inteles de pe un site ca exista un montaj care poate extinde gama de frecvente. http://www.cbcintl.com/expander160.htm S-ar putea ca schimbarea cristalelor de cuart sa poata rezolva problema. Link spre comentariu
MARLANU Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Da,interesant,vei avea nevoie de un cristal de 15.360 MHz http://www.cbcintl.com/docs/EXP160-INSTRUCT.pdf Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 CI de sinteza este C 1521 are un cristal de 10.24Mhz conteaza ce primeste din VFO. http://static.elektroda.pl/attach/s5000007_1588.jpg Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iulie 6, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 Circuitul este C 5121 este o eroare de scriere.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum