Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED Toshiba model 32P1400D

ROBEERT

Postări Recomandate

La 05.07.2017 la 13:23, Koko a spus:

Da dar faza cu litzele cam lasa de dorit , joacate un pic cu ledurile pe plita asa cum ziceam mai sus ,

sa vezi ce frumos iese , si cat de captivanta ti se pare munca cand totul e perfect .

Mai poti adauga si un pic de flux Rma sau Amtech , se aseaza de zici ca-s de acolo .

Nu de alta dar contactul imperfect poate fi lucru rau la casa omului .

Exact! Cel mai bine cu plita, vorba aia "Cea mai treaba buna" si distractiva. :da

Eu, de obicei,schimb led cu led daca nu am baretele pe stoc. Daca ledurile sunt noi,nu sunt probleme,tot garantia aia o oferi.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Nu stiu ce cod este acesta 10919 dar nu functioneaza.Eu am gasit cateva coduri longer dar nu lucreaza perfect toate comenzile. acestea sant 04069,  05019, 09368, 09458 , 02333,          Functioneaza perfect codul Longer 99291

Acum 6 ore, sadam a spus:

se gasesc baghete la pret bun pe suport de aluminiu la mivarom , si este mica diferenta la pret ca sa inlocuiesti numa ledurile la bucata .

Acestia livreaza greu.Comanda minima 360lei.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu
Acum 37 minute, ionel1959 a spus:

Nu stiu ce cod este acesta 10919 dar nu functioneaza.Eu am gasit cateva coduri longer dar nu lucreaza perfect toate comenzile. acestea sant 04069,  05019, 09368, 09458 , 02333,   

Acestia livreaza greu.Comanda minima 360lei.

erau 2 coduri,chiar intr-o virgula v-ati incurcat?era o pauza intre ele

109,19 

Link spre comentariu
Acum 48 minute, sorinpavel a spus:

Pentru barete led incercati la z.u,t.e.c.h celalalt magazin di Alexandria.

Au preturi mai mari. Eu am luat de la super*******nic2000. Livrează rapid. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

Acum 9 ore, ionel1959 a spus:

Toshiba CT-90336.  Aceasta este telecomanda originala/Stie cineva un cod longer sau mfy pt.ea.

Am clonat telecomanda originala. Daca vrei iti trimit fisierul. Daca ai programabila Longer, iti dau fisierul de la telecomanda clonata de mine.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
Acum 1 oră, ionel1959 a spus:

Au preturi mai mari. Eu am luat de la super*******nic2000. Livrează rapid. 

Nu prea cred.M-am uitat comparativ la barete LG de 32 6leduri la 6V.La super....... nu dau poze si dimensiuni.Dau o bareta la 35 lei.Dar care, A sau B? La zu....... tot setul  este 99.20

Editat de sorinpavel
Link spre comentariu

Știu ca nu dau poze dar șant multe articole care le au pe stoc. Se poate suna la ei sau trimite mesaj și va răspunde.

@ROBERT am rezolvat cu telecomanda. dar n-ar strica nici fișierul sa fie acolo. Codurile longer șanț 99291.. 09381.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu
Acum 9 ore, ionel1959 a spus:

@ROBERT am rezolvat cu telecomanda. dar n-ar strica nici fișierul sa fie acolo. Codurile longer șanț 99291.. 09381.

Aveti in MP fisierul promis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări