nicubibanul Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 as dori sa-mi spuna cineva daca pot inlocui finali de la fet400 ...tot cu mosfet-uri 33n10 si 22p10 mutumesc anticipat Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Nu. Se gasesc originalii IRFP240 si IRFP9240. Merg si aia mentionati de tine, dar alimentati la tensiune mica de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 (editat) In general P-Mosurile sint mai slabe la curent de drena fata de N-Mosuri. Exact cum era pe vremuri la bipolare pe siliciu, PNP-uri mai slabe sau greu de gasit sau la bipolare pe germaniu, NPN-uri slabe sau greu de gasit. Discut de transistori de putere, in speta finali audio. Cumpara originalii de la un magazin de incredere sau modifica schema sa fie doar cu N-Mos. Editat Iulie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 La magazinul Polonez se gasesc IRFP-urile originale la preturi foarte bune. Propunerile mentionate n-au nici o legatura cu FET400. Link spre comentariu
nicubibanul Postat Iulie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2017 se poate modifica sa fie finali N-mos pe av400???? Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Daca ai deja placa facuta n-are rost sa te apuci sa o macelaresti, pune mana si cumpara finalii card trebuie, sunt sub 10 lei bucata. Daca nu ai placa facuta atunci mergi pe NMOS350-500, alta schema, alta placa, finali N-Mos si sus si jos. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 se poate modifica sa fie finali N-mos pe av400???? Parca vorbim de fet400, acum pomenesti de av400, hotaraste-te care e pana la urma. Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 "Finalii care trebuie" sunt chiar 5 lei si ceva bc la magazinul polonez. Cu tot cu tva. Pt cealalta schema sunt 7 lei si ceva. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 IRFP240 si 9240 sunt ceva mai mult de 6 lei cu TVA-ul inclus. Ce ai vazut tu e varianta fara TVA ce apare atunci cand nu te loghezi pe cont. Stiu pentru ca am tot cumparat din ei... Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Exista optiunea de a afisa "Pret fara tva" sau "Pret brut - tva inclus". Asa scrie. Pt +5bc pretul era cel scris mai sus. Preturile variaza zilnic fct de $ si saptamanal sau la 2-3 saptamani fct. de cel obtinut de ei de la furnizori. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 eu am luat de la mivarom!la +-60v 4R nu sau ars!spun ei ca sunt VISHAY! Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Eu am luat mai multi de la Vasile, acum vreo 12 ani Toti foarte buni, si cu "bete" extrem de apropiate. Acum daca se vrea certitudine pot fi comandati la Farnell, costa in jur de 7 lei bc (probabil fara tva). Pret inca f decent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum