Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Westwood 32V1LED 17mb60-3.1 firmware

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv are display V315H3-LE2 rev C1.

sursa este 17pw04-1 v1 090810

TUNER:DT0S403LH122E

As avea nevoie de firmware pentru stik.Va multumesc!

Link spre comentariu

17mb60-3.1 ,am uitat sa mai scriu ,era in titlu.Va multumesc!

acum am vazut si eu,ca era in titlu,la mb60 m-am jucat jucat cu softuri pana am nimerit un soft,am cautat dar nu am gasit pentru displayul dv.succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

TV merge dar nu recunoaste stikul in sensul ca se alimenteaza palpaie ledul stikului dar atat.Am pus muzica si am incercat si cu filme.In meniu service nu apare USB ca si sursa.

Link spre comentariu

menu 7935 si poate este acolo pe off,sau un reset din menu service si poate reapare,stiu ca la vestel se pot dezactiva anumite surse si din meniul principal

Link spre comentariu

Am intrat in meniu7935 dar acolo nu am optiune pentru a selecta USB-ul sa apara in sursa.

Astept firmware in continuare.

De unde se poate afla la un firmware pentru ce tip de display este?

Va multumesc!

Link spre comentariu

Iti trebuie un soft de la cineva care la salvat de la aceiasi placa si display.

Chiar la asta nu m-am gandit,dar oare cum da jos cineva acel flash 48pini care e bagat sub soclul pt CI card?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca mai esti in posesia tv-ului iti pot trimite pe MP Pack de 100 softuri MB60 sint pentru toate tipurile de display(fara denumire, doar seria de pe eticheta CI card)dar trebuie sa ai multa rabdare pina nimeresti softul corect pentru displayul tau, de gasit il gasesti sigur, dar e vorba de timp..... soft de mb60 cu display compatibil in denumirea softului nu am gasit, de fapt nu exista......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Chiar la asta nu m-am gandit,dar oare cum da jos cineva acel flash 48pini care e bagat sub soclul pt CI card?

Preincalzit tot PCB-ul, partea dorsala dupa care incalzita doar zona dorsala la memoria flash nand in capsula TSOP48 cu aer cald de la o distanta de 10mm.

Link spre comentariu

Multumesc ,Am gasit unul si am rezolvat pana la urma .Dar inainte am salvat flashul vechi ,am scos greu dar a trebuit sa rup pinii

de la CI card ,oricum tv-ul avea doar dvb-T asa ca nu avea rost Ci cardul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări