Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Fratzilor zicetzi si mie c e d capu la ipa 500 adik asta http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=487 ... stie kreva dak e bun d ceva... k vreau sa cumpar si eo .. si nu vreau sa imi iau teapa .... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 teapa nu este si scoate puterea aia fara nici o problema. finalii sunt 6 bucati IRFP260N cu putere disipata de 300W pe bucata, tinand cont ca lucreaza doar 3 la un moment dat ar rezista teoretic la 900W dar se stie ca se poate scoate pana la 0,7% din puterea disipata a finalilor deci modulul rezista fara nici o problema la 630W Link spre comentariu
Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 da schema d la amplificator o vreau si eo si sa stiu cat costa 1 final .. k sa stiu q c imi bat capu ... k am mai luat un kitt.. si l-am ars .. aq cateva zile.. si mai bine cumoar altu decat sa il fac p ala :axe: si cateva poze as vrea si eo q el .. sa vad si eo cum arata..!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 cyrus, daca nu scrii normal iti sterg tot topicul.Nu cred ca te-ar durea mana daca ai scrie calumea. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Ce kit ai ars? de unde l-ai luat? cum ai reusit sa'l arzi? l-ai legat gresit sau ceva?P.S. cred ca ar trebuii mutat la consultanta :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 orice kit poti sa-l arzi imediat, se stie ca kiturile sunt niste placute pe care trebuie sa le implementezi undeva iar daca nu ai implantat-o cum trebuie... :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 man nu sunt tuta... e montat bine.. a mers destul si-a scos banii de pe hi-end da acum nu mai au .. e 2x250 de w .. la mine in statie lucrurile sunt cam complicate.. am multe chestii p acolo .. si cred ca facut scurt pe undeva ca a iesit flacari din ea :(( :( (da il dau la lilieci d kitt.. eu vreau acum unu mai puternic ca de ala si asa nu eram multumit si asta e un motiv destul d bun k sa il schimb .. Link spre comentariu
Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 scuze pentru cum am scris da ma cam grabeam .. o sa incerc sa scriu mai corect ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 in primul rand eu nu inteleg nimic din cea ce scrii, incearca sa mai treci pe la orele de lb romana (scuza rautatea) kiturile alea chinezesti nu au fost nustiu ce de capu lor dar aveau avantajul de a avea tot pe o placakitul de 500 nu ai prea mari sanse sa-l arzi chiar de faci scurt pe iesire la putere maxima, tot ce se va arde sunt doar sigurantele de pe el, le schimbi si merge in continuareConditia e sa ai un radiator pe finali, nu ca asta il fereste de scurturi dar e necesar in functionare :smt003 La tensiunea ta nu va scoate mai mult decat e in tabelul de pe site Link spre comentariu
Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 gata man ... scriu corect vreau si eu o schema si vreau sa stiu cu cat costa totzi finalii de la kitt... pentru ca am un dar de a arde kitturi .... cat despre tensiune daca imi cumpar kittu pentru ca nu sunt inca convins ca o sa imi iau .. :D o sa modific secundarul la toroidal pentru ca mai am loc sa bag sarma Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 schema o primesti odata cu kitul, sorry dar din pacate nu pot sa o fac publica pe forum pentru ca dupa aia nu mai vand nimic, cam asa sa intamplat cu toate kiturile mele la care am zis care e schema Finalii nu se gasesc in RO dar pot sa-ti dau eu cati vrei conta cost binenteles, aproximativ 8 RON bucata Link spre comentariu
Vizitator Cyrus2007 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 as mai vrea sa stiu si eu cati finali are si macar o poza pt ca acolo pe site nu e nimica clar .. vreau sa vad si eu c cumpar : cateva poze cu kittu vreau si eu radiator pentru el ai ? stiu ca nu e inclus in kitt .. de vanzare ai .. da as vrea unu mai bun nu sa stau q kittu incins sa nu pot sa pun mana pe radiator... PS .. scuze k va stresez q intrebarile mele sunt si eo un incepator in chestia asta cu amplificatoare.. pana acum am folosit kitt de la sorin si porcarie daia chinezeasca care numai 250 de w nu avea Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 am zis mai sus ce si cati finali are dar trebuie sa citesti... finalii sunt 6 bucati IRFP260NNu am radiatoare de vanzareNu am poze deocamdata dar se aseana cu poza de pe site Link spre comentariu
Vizitator Rage86 Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 am un traf de 2x55 la 10A si ash vrea sa il folosesc cu 2 module ipa 500 si m-ar interesa daca il pot folosi fara probleme sau daca sunt probleme la ce trebuie sa ma astept .?. de ex daca se incalzeste(exagerat) si pana la ce putere pot folosi amplifurile. MS Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 este perfect, nu cred sa ai ceva probleme, o sa se incalzeasca ceva dar fara sa-ti puna probleme pe sarcini de 8 ohmi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum