moska2003 Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Cum pot scoate din orcad fisiere pt WordAm nevoie pt ca trebuie sa fac un proiect pt scola si trebuie sa scriu textul si sa pot adauga si schemele din capture sau layout.Cum pot salva din orcad intr-un fisier jpg sau arice alt format de imagine suportat de Microsoft Word??? Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 SalutIti indic 2 metode care le-am incercat si merg, chiar daca nu sunt exact ceea ce ai solicitat.Prima cale este sa folosesti tasta PrintScreen. Apoi deschizi pagina de Word, pui mouse-ul unde vrei sa amplasezi imaginea, apoi Paste.A doua cale este sa deschizi schema, Select all cu Ctrl A, apoi copy cu Ctrl C, si te duci in pagina de word.Acolo mai redimensionezi tragand de margini ca sa arate COOL.BaftaFlorP.S. Daca nu sunt indiscret, la ce scoala studiezi ?Eventualul raspuns pe personala...Flor Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 eu am mers pe a treia varianta. export *.dxf, si dupa aceea, dintr-un program care sa il poata deschide, am facut si exportul bmp, jpg. ex autocad si cred corel draw. Link spre comentariu
yo5oqa Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 Eu selectez totul (ctrl A), 'copy' si apoi 'paste' in utilitarul "Paint" din Windows. De acolo poti salva bmp sau altceva... Link spre comentariu
moska2003 Postat Decembrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2004 PT. FlorSunt din Iasi student la electronica si telecomunicatii anul 3.Avem de facut un oscilator RC cu reactie negativa de limitare a amplitudinii de iesire.Ne da la fiecare o frecventa de oscilatie si o amplitudine de iesire si noi tre sa concepem schema si toate valorile pieselor. Link spre comentariu
moska2003 Postat Ianuarie 2, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2005 Si din Layout Cum scot PCB-ul???? Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 Eu folosesc SnagIT! Instaleaza un printer virtual, care in momentul in care dai print iti deschide snagIT-ul si poti salva apoi schema sau cablajul in ce format vrei si la orice rezolutie. (exemplu: vezi http://www.microjean.go.ro ) Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 cel mai indicat ar fi sa instalezi un pdf maker ceva (daca ai un cutepdf, mi se pare ca e free, sau un Adobe Acrobat Writer). daca ai grija peste tot sa setezi scala la 1:1, totul o sa fie perfect (inca ceva, la imprimare, iti trebuie o imprimanta de calitate, in caz contrar o sa ai oricealta scara decat 1:1 si la un DIP40 nu or sa se potriveasca gaurile) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum