Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din Orcad

moska2003

Postări Recomandate

Cum pot scoate din orcad fisiere pt WordAm nevoie pt ca trebuie sa fac un proiect pt scola si trebuie sa scriu textul si sa pot adauga si schemele din capture sau layout.Cum pot salva din orcad intr-un fisier jpg sau arice alt format de imagine suportat de Microsoft Word???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moska2003

3

• aghora17

2

• yo5oqa

1

• Flor

1

Top autori în acest subiect

SalutIti indic 2 metode care le-am incercat si merg, chiar daca nu sunt exact ceea ce ai solicitat.Prima cale este sa folosesti tasta PrintScreen. Apoi deschizi pagina de Word, pui mouse-ul unde vrei sa amplasezi imaginea, apoi Paste.A doua cale este sa deschizi schema, Select all cu Ctrl A, apoi copy cu Ctrl C, si te duci in pagina de word.Acolo mai redimensionezi tragand de margini ca sa arate COOL.BaftaFlorP.S. Daca nu sunt indiscret, la ce scoala studiezi ?Eventualul raspuns pe personala...Flor

Link spre comentariu

PT. FlorSunt din Iasi student la electronica si telecomunicatii anul 3.Avem de facut un oscilator RC cu reactie negativa de limitare a amplitudinii de iesire.Ne da la fiecare o frecventa de oscilatie si o amplitudine de iesire si noi tre sa concepem schema si toate valorile pieselor.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

cel mai indicat ar fi sa instalezi un pdf maker ceva (daca ai un cutepdf, mi se pare ca e free, sau un Adobe Acrobat Writer). daca ai grija peste tot sa setezi scala la 1:1, totul o sa fie perfect (inca ceva, la imprimare, iti trebuie o imprimanta de calitate, in caz contrar o sa ai oricealta scara decat 1:1 si la un DIP40 nu or sa se potriveasca gaurile)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări