MihaiGSM Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 am deja un un modul alimentat cu 2 x 25 v in alternativ cu puterea trafului de cca 300w. ma intreb oare daca pot alimenta 2 astfel de C.I.pot? :smt003 Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Asta redresat inseamna aproximativ +/-35V. Studiaza documentatia integratului si in functie de sarcina pe care vrei sa o folosesti te hotarasti daca merge sau nu. E bine sa nu fortezi in tensiune integratul, mai bine il alimentezi la o tensiune mai mica decit e maximul recomandat la o anumita sarcina. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 am studiat documentatia, dar nu-mi zice nicaieri cat consuma la putere maxima. de asta sunt eu nelamurit. un traf de 300w poate sa duca la putere maxima 2 astfel de integrate? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 tinand cont ca un astfel de integrat scoate cam 70 W curati (nu cred ca vrei sa bagi distorsiuni in boxe) .... 2 bucati scot 140 W si cu un randament de vreo 60 - 65 % - rezulta un consum de 230 W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum